L’obertura del mercat xinès és un dels objectius de la visita d’INTEROVIC al primer importador de carn d’oví i cabrum del món, Xina

Amb l’objectiu de promocionar el consum de les carns de llet, xai i cabrit INTEROVIC ha participat a la fira d’alimentació més important de la Xina, SIAL Xangai. Ho fa acompanyada de tres empreses del sector, Coviher, Moralejo Selecció i Solucions Llevantines i en el marc del conveni de col·laboració per a la promoció dels productes carnis espanyols als mercats internacionals signat pel Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) amb diferents organitzacions interprofessionals càrnies, i en col·laboració amb PROVACUNO a través de la marca desenvolupada en conjunt ‘Beef and Lamb from Spain’.

 

 

 

Amb la seva presència Sial Xangai, l’espai d’INTEROVIC ha atret les mirades i les visites de nombroses empreses importadores de carn xineses que han tingut l’oportunitat de conèixer el valor diferencial dels nostres aliments respecte a altres productors mundials. Això ha evidenciat el gran interès que té el mercat xinès per poder gaudir de la carn d’oví i cabrum espanyoles, considerades unes de les millors del món.

Aquest missatge s’ha transmès a les diferents autoritats espanyoles que també han visitat l’espai d’INTEROVIC, com ara el ministre d’Agricultura, Luis Planas, l’Ambaixadora d’Espanya, Marta Betanzos, i Ramiro Sánchez, Agregat Comercial de l’ambaixada a la Xina. El president d’INTEROVIC, Raúl Muñiz, puntualitza que “la reobertura del mercat de la llana i l’obertura del mercat de la Xina per als productes d’oví i cabrum és necessari per al desenvolupament del nostre sector, el protocol que autoritzi l’exportació de carn de oví i cabrum permetrà a les empreses espanyoles oferir els nostres productes als consumidors de la Xina, això contribuirà a fer que el mercat interior del nostre país pugui desenvolupar-se d’una manera més àgil”.

 

Col·laboradors