L’SICampo 2024 tindrà lloc del 9 al 12 de maig a Madrid

Se ha presentado el primer Salón Internacional del Campo, SICampo 2024 & Festival de Campo, un espacio esencial para promover las oportunidades del sector, que reunirá a los protagonistas del mundo rural para fortalecer vínculos comerciales y explorar nuevas oportunidades de mercado. Impulsado por la Asociación de Campo y sus Costumbres (ACC) y Alianza Rural, el primer Salón  tendrá lugar del 9 al 12 de mayo en el Hipódromo de la Zarzuela, en Madrid, bajo el lema #SomosCampo.

 

 

Dirigit a professionals i públic, SICampo congregarà, segons han explicat a la seva nota de premsa, tots els actors del món rural per enfortir vincles comercials, explorar noves oportunitats de mercat, impulsar el creixement, el coneixement, la innovació i la transformació positiva del sector. Busca establir una nova relació entre allò rural i allò urbà, promovent contextos que frenin la despoblació i afiancen una economia sostenible. Així mateix, s’enfocarà a proporcionar una plataforma per abordar els desafiaments agroempresarials i promoure la connexió entre el món rural i l’urbà, amb un interès especial a apropar la societat, i en especial a la joventut, al seu rebost i les seves arrels.

Aquest Saló coincidirà amb Festival de Campo, un esdeveniment que mostrarà en directe l’estil de vida al camp, els seus valors i costums, i la importància de gaudir de la natura acompanyats d’una variada gastronomia, art i música en directe.

SICampo 2024 no només promou la innovació i el desenvolupament, sinó que també ofereix un espai per gaudir de la vida rural, amb activitats com gastronomia i concerts, i per això comptarà amb cinc àrees diferenciades, des d’exposicions empresarials i institucionals fins a experiències pràctiques, exhibicions ramaderes, degustacions, congressos focalitzats en temes clau com l’aigua i el medi ambient, i activitats lúdiques com ara actuacions i concerts sota l’espai de Festival de Campo.

 

Més informació

Imatgen www.alianzarural.es

ÚLTIMES NOTÍCIES

El Grup Vall Companys, un dels principals referents de la indústria agroalimentària espanyola, va tancar l’exercici 2024 amb una facturació global de 4.163 milions d’euros i es va posicionar com el primer grup empresarial del sector de l’alimentació a Espanya. Una part molt significativa d’aquesta activitat es concentra a Aragó, on la companyia va assolir una facturació de 904 milions d’euros, cosa que representa el 21,7% del total del grup. Aquesta aposta estratègica per la regió es tradueix en una sòlida implantació industrial, amb sis fàbriques i un centre logístic distribuïts a diferents localitats aragoneses. Presència industrial a Aragó La companyia compta amb una planta de pinsos i un escorxador de porcí a Ejea de los Caballeros, una fàbrica de farina a Tardienta, una incubadora avícola a Sástago, una planta de processament de subproductes a Mercazaragoza i un assecador i comercialitzadora de pernil a Calamocha. Aquesta xarxa de centres genera més de 2.360 llocs de treball directes a la comunitat. Inversió i eficiència productiva Durant el 2024, Grup Vall Companys va destinar més de 8,2 milions d’euros a noves inversions a Aragó, amb l’objectiu de modernitzar les instal·lacions, millorar l’eficiència energètica i incorporar tecnologies d’última generació. Destaca la inversió realitzada a Calamocha, on s’han instal·lat plaques solars i calderes de biomassa, i s’hi ha incorporat tecnologia d’altes pressions per garantir la competitivitat als mercats internacionals. També s’han executat millores importants a Ejea i Mercazaragoza, amb un fort component en autoconsum energètic. Aragó, eix de l’economia circular del Grup La comunitat aragonesa també s’ha convertit en el centre neuràlgic dels projectes d’economia circular del grup. Entre ells, el desenvolupament de Biovall Heparine Science en col·laboració amb Bioibèrica, per a la producció d’heparina a partir de mucosa porcina, i l’ampliació de VEOS Ibèrica, a Monzón, especialitzada en la transformació de sang porcina en ingredients proteics. Aquest darrer projecte preveu una inversió superior a 71 milions d’euros, amb la incorporació de línies de producció per a col·lagen i plasma destinats al consum humà. Talent, formació i projecció internacional L’aposta pel talent local i la formació contínua és un altre dels pilars del grup, que compta amb més de 200 convenis amb universitats i centres de formació professional, molts a Aragó. El 2024, Vall Companys va invertir més de 480.000 euros en formació interna, cosa que li ha valgut el reconeixement com a TOP Employer per cinquè any consecutiu. En paral·lel, el grup manté la seva projecció internacional a Amèrica Llatina, on des del 2017 ha desenvolupat aliances a països com Perú, Colòmbia, Mèxic, Uruguai i Brasil, fomentant la producció local i generant noves oportunitats professionals per al seu equip. Enviar comentarios Paneles laterales Historial Guardado Resultados de traducción disponibles
El Grup Vall Companys, un dels principals referents de la indústria agroalimentària espanyola, va tancar l’exercici 2024 amb una facturació […]
Veure més

Col·laboradors