L’SICampo 2024 tindrà lloc del 9 al 12 de maig a Madrid

Se ha presentado el primer Salón Internacional del Campo, SICampo 2024 & Festival de Campo, un espacio esencial para promover las oportunidades del sector, que reunirá a los protagonistas del mundo rural para fortalecer vínculos comerciales y explorar nuevas oportunidades de mercado. Impulsado por la Asociación de Campo y sus Costumbres (ACC) y Alianza Rural, el primer Salón  tendrá lugar del 9 al 12 de mayo en el Hipódromo de la Zarzuela, en Madrid, bajo el lema #SomosCampo.

 

 

Dirigit a professionals i públic, SICampo congregarà, segons han explicat a la seva nota de premsa, tots els actors del món rural per enfortir vincles comercials, explorar noves oportunitats de mercat, impulsar el creixement, el coneixement, la innovació i la transformació positiva del sector. Busca establir una nova relació entre allò rural i allò urbà, promovent contextos que frenin la despoblació i afiancen una economia sostenible. Així mateix, s’enfocarà a proporcionar una plataforma per abordar els desafiaments agroempresarials i promoure la connexió entre el món rural i l’urbà, amb un interès especial a apropar la societat, i en especial a la joventut, al seu rebost i les seves arrels.

Aquest Saló coincidirà amb Festival de Campo, un esdeveniment que mostrarà en directe l’estil de vida al camp, els seus valors i costums, i la importància de gaudir de la natura acompanyats d’una variada gastronomia, art i música en directe.

SICampo 2024 no només promou la innovació i el desenvolupament, sinó que també ofereix un espai per gaudir de la vida rural, amb activitats com gastronomia i concerts, i per això comptarà amb cinc àrees diferenciades, des d’exposicions empresarials i institucionals fins a experiències pràctiques, exhibicions ramaderes, degustacions, congressos focalitzats en temes clau com l’aigua i el medi ambient, i activitats lúdiques com ara actuacions i concerts sota l’espai de Festival de Campo.

 

Més informació

Imatgen www.alianzarural.es

Col·laboradors