Manuel Ríos, reelegit president de Cotance. Publicació del Manifest Cotance

L’Assemblea General de COTANCE celebrada el passat dimecres 15 de maig de 2024 a Brussel·les ha reelegit per unanimitat Manuel Ríos Navarro per continuar presidint COTANCE durant els propers dos anys. Hi haurà assistit a la presidència de COTANCE pels cicepresidents Fabrizio Nuti (Itàlia), Jean Christophe Muller (França) i Rino Mastrotto (Itàlia). Philippe Joucla (França), vicepresident sortint, va rebre un calorós agraïment pel seu mandat a la presidència de COTANCE.

 

Els delegats d’Itàlia, França, Espanya, Alemanya, Regne Unit, Portugal i Hongria que van assistir a l’Assemblea també van adoptar el Manifest COTANCE 2024, que resumeix les principals peticions a la UE de cara a la nova legislatura amb les properes eleccions europees i el nomenament duna nova Comissió.

El president de COTANCE, Manuel Ríos, es va dirigir als assistents a l’Assemblea amb les paraules següents: “Estic molt orgullós de la confiança rebuda dels meus companys per liderar la nostra indústria en aquests temps complicats, i feliç pel suport dels meus col·legues a la presidència de COTANCE. No deixarem d’esforçar-nos per garantir que les nostres autoritats de la UE coneguin les necessitats de les nostres empreses. líders polítics a la UE ia casa entenguin el que necessitem. No ens podem permetre més traves.

 

 

Imatge del reelegit President de COTANCE Manuel Ríos amb el Secretari General de l’entitat Gustavo Gonzalez – Quijano

 

Manuel Ríos és CEO d’INPELSA, una de les principals adoberies de pell ovina espanyola ubicada a Canals (València). Ocupa el càrrec a l’organisme de la indústria del cuir d’Europa des del 2021. Per a Anna García, la directora d’Acexpiel/ Spanish Tanners: “La continuïtat de Manuel Rios com a president de COTANCE suposa el reconeixement a la tasca que exerceix la indústria espanyola a l’àmbit internacional”.

 

 

Col·laboradors