Meat Attraction especial: Max Zander reforça la seva capacitat empresarial amb un canvi de l’accionariat

Anafric & Meat Attration

 

La història de Max Zander fundada el 1921, s’ha desenvolupat al llarg de deu dècades mantenint un objectiu clar, fer productes de màxima qualitat, unint una elaboració artesanal a l’estil original alemany, amb les darreres tecnologies. Aquesta història arrelada a l’herència i la tradició de l’alta xarcuteria ha estat reconeguda pels clients que, generació rere generació, han sabut apreciar el valor d’una gran marca.

Avui, la marca reforça la capacitat empresarial amb un canvi de l’accionariat i de l’equip directiu liderat per Francesc Laymon. Una aposta per mantenir l’excel·lent qualitat dels seus productes de salsitxeria, millorant la seva capacitat comercial i industrial amb clar focus en l’expansió i la internalització del producte. Una mentalitat nova que serveix d’impuls per a la marca.

 

 

 

Tal com indica el seu nou director executiu, Francesc Laymon, “tenim els millors actius i prou escala per tenir èxit a nivell nacional i global. Tenim una gran marca de la qual sentir-nos orgullosos i un gran projecte, és el moment de mirar cap al futur amb il·lusió i ambició”.

 

Max Zander està posicionada com una marca de prestigi, sent un dels màxims referents del sector i gaudint d’una presència notable en l’àmbit nacional

 

Actualment, Max Zander està posicionada com una marca de prestigi, essent un dels màxims referents del sector i gaudint d’una presència notable en l’àmbit nacional. Salsitxes elaborades amb carns seleccionades, espècies d’origen, budells naturals i fumats amb la llenya adequada, donant-los un sabor inconfusible. Així com un rigorós sistema de gestió de la qualitat i seguretat alimentària.

Una nova etapa fonamentada en els valors dinnovació constant, màxima qualitat, prioritat en el servei i amb una clara visió de futur. D’aquesta manera podrem trobar-los a l’estand 4C01 del pavelló 4 a la Fira Meat Attraction que tindrà lloc del 6 al 8 de març a l’IFEMA de Madrid.

Des dels seus inicis, Max Zander s’ha distingit per la qualitat dels seus productes, elaborats artesanalment a l’estil original alemany. El 1968 Max Zander va formar societat amb la firma Lasús Marsá, s.a. i, des de llavors, han continuat treballant per mantenir aquesta màxima qualitat que els ha fet creditors de la confiança.

ÚLTIMES NOTÍCIES

El Grup Vall Companys, un dels principals referents de la indústria agroalimentària espanyola, va tancar l’exercici 2024 amb una facturació global de 4.163 milions d’euros i es va posicionar com el primer grup empresarial del sector de l’alimentació a Espanya. Una part molt significativa d’aquesta activitat es concentra a Aragó, on la companyia va assolir una facturació de 904 milions d’euros, cosa que representa el 21,7% del total del grup. Aquesta aposta estratègica per la regió es tradueix en una sòlida implantació industrial, amb sis fàbriques i un centre logístic distribuïts a diferents localitats aragoneses. Presència industrial a Aragó La companyia compta amb una planta de pinsos i un escorxador de porcí a Ejea de los Caballeros, una fàbrica de farina a Tardienta, una incubadora avícola a Sástago, una planta de processament de subproductes a Mercazaragoza i un assecador i comercialitzadora de pernil a Calamocha. Aquesta xarxa de centres genera més de 2.360 llocs de treball directes a la comunitat. Inversió i eficiència productiva Durant el 2024, Grup Vall Companys va destinar més de 8,2 milions d’euros a noves inversions a Aragó, amb l’objectiu de modernitzar les instal·lacions, millorar l’eficiència energètica i incorporar tecnologies d’última generació. Destaca la inversió realitzada a Calamocha, on s’han instal·lat plaques solars i calderes de biomassa, i s’hi ha incorporat tecnologia d’altes pressions per garantir la competitivitat als mercats internacionals. També s’han executat millores importants a Ejea i Mercazaragoza, amb un fort component en autoconsum energètic. Aragó, eix de l’economia circular del Grup La comunitat aragonesa també s’ha convertit en el centre neuràlgic dels projectes d’economia circular del grup. Entre ells, el desenvolupament de Biovall Heparine Science en col·laboració amb Bioibèrica, per a la producció d’heparina a partir de mucosa porcina, i l’ampliació de VEOS Ibèrica, a Monzón, especialitzada en la transformació de sang porcina en ingredients proteics. Aquest darrer projecte preveu una inversió superior a 71 milions d’euros, amb la incorporació de línies de producció per a col·lagen i plasma destinats al consum humà. Talent, formació i projecció internacional L’aposta pel talent local i la formació contínua és un altre dels pilars del grup, que compta amb més de 200 convenis amb universitats i centres de formació professional, molts a Aragó. El 2024, Vall Companys va invertir més de 480.000 euros en formació interna, cosa que li ha valgut el reconeixement com a TOP Employer per cinquè any consecutiu. En paral·lel, el grup manté la seva projecció internacional a Amèrica Llatina, on des del 2017 ha desenvolupat aliances a països com Perú, Colòmbia, Mèxic, Uruguai i Brasil, fomentant la producció local i generant noves oportunitats professionals per al seu equip. Enviar comentarios Paneles laterales Historial Guardado Resultados de traducción disponibles
El Grup Vall Companys, un dels principals referents de la indústria agroalimentària espanyola, va tancar l’exercici 2024 amb una facturació […]
Veure més

Col·laboradors