Meat Attraction especial: Max Zander reforça la seva capacitat empresarial amb un canvi de l’accionariat

Anafric & Meat Attration

 

La història de Max Zander fundada el 1921, s’ha desenvolupat al llarg de deu dècades mantenint un objectiu clar, fer productes de màxima qualitat, unint una elaboració artesanal a l’estil original alemany, amb les darreres tecnologies. Aquesta història arrelada a l’herència i la tradició de l’alta xarcuteria ha estat reconeguda pels clients que, generació rere generació, han sabut apreciar el valor d’una gran marca.

Avui, la marca reforça la capacitat empresarial amb un canvi de l’accionariat i de l’equip directiu liderat per Francesc Laymon. Una aposta per mantenir l’excel·lent qualitat dels seus productes de salsitxeria, millorant la seva capacitat comercial i industrial amb clar focus en l’expansió i la internalització del producte. Una mentalitat nova que serveix d’impuls per a la marca.

 

 

 

Tal com indica el seu nou director executiu, Francesc Laymon, “tenim els millors actius i prou escala per tenir èxit a nivell nacional i global. Tenim una gran marca de la qual sentir-nos orgullosos i un gran projecte, és el moment de mirar cap al futur amb il·lusió i ambició”.

 

Max Zander està posicionada com una marca de prestigi, sent un dels màxims referents del sector i gaudint d’una presència notable en l’àmbit nacional

 

Actualment, Max Zander està posicionada com una marca de prestigi, essent un dels màxims referents del sector i gaudint d’una presència notable en l’àmbit nacional. Salsitxes elaborades amb carns seleccionades, espècies d’origen, budells naturals i fumats amb la llenya adequada, donant-los un sabor inconfusible. Així com un rigorós sistema de gestió de la qualitat i seguretat alimentària.

Una nova etapa fonamentada en els valors dinnovació constant, màxima qualitat, prioritat en el servei i amb una clara visió de futur. D’aquesta manera podrem trobar-los a l’estand 4C01 del pavelló 4 a la Fira Meat Attraction que tindrà lloc del 6 al 8 de març a l’IFEMA de Madrid.

Des dels seus inicis, Max Zander s’ha distingit per la qualitat dels seus productes, elaborats artesanalment a l’estil original alemany. El 1968 Max Zander va formar societat amb la firma Lasús Marsá, s.a. i, des de llavors, han continuat treballant per mantenir aquesta màxima qualitat que els ha fet creditors de la confiança.

Col·laboradors