MEAT XPERIENCE abordarà el repte del relleu generacional per al comerç minorista especialitzat de carn

MEAT XPERIENCE abordarà el relleu generacional com un dels reptes per al sector de les carnisseries, xarcuteries i polleries durant la seva celebració els dies 27 i 28 d’octubre a La Farga de l’Hospitalet, tal com assenyala Antoni Gálvez, president del Gremi de Carnissers Xarcuters i Aviram de Barcelona i Comarques, i un dels impulsors de la fira, en un comunicat de l´organització.

 

Recinto-La-Farga

“El relleu generacional és el futur del nostre sector. Ens assegurarà la continuïtat de l’ofici i ens permet adaptar-nos a les necessitats de les noves generacions i mantenir viu aquest ofici. A més, les noves generacions ens aporten innovació i adopció de noves tecnologies. La digitalització és imprescindible per al sector i no serà efectiva sense la incorporació del relleu generacional. Ara el que cal és animar-los que se sumin a un sector de futur”.

Més informació a la web de l’organització

 

Col·laboradors