Miguel Vergara Angus aconsegueix 3 estrelles en els Great Taste Awards, els “Oscar” de l’Alimentació

L’empresa càrnia de Valladolid Miguel Vergara  ha estat l’única empresa càrnia de boví espanyola premiada amb tres estrelles en els prestigiosos Great Taste Awards 2020 celebrats a Londres i considerats els “Oscar” de l’Alimentació. Aquestes estrelles han estat atorgades a la seva presa i al seu filet, tots dos de la raça Angus, amb dos i un guardó respectivament, que han conquistat els paladars dels jutges.

 

 

   

 

El jurat, integrat per més de 500 crítics gastronòmics, xefs, cuiners, restauradors, compradors, minoristes i productors, han sucumbit en un tast a cegues davant la presa Miguel Vergara Angus, a la qual han atorgat dues estrelles, per “la seva quantitat de greix intramuscular i el seu caràcter increïblement tendre i inusual. Fàcil de mastegar, la seva textura en boca és humida i sucosa amb una carnositat distintiva que fa gaudir a cada mos i que no es perdi el seu ric, saborós i suculent gust “. Mentre que a l’filet Miguel Vergara Angus li han atorgat una estrella per “la seva extremada tendresa i sucositat en boca i de sabor lleuger, suau, encara que amb longitud i profunditat”.

 

Aquest concurs internacional, que enguany compleix la seva setzena edició i en el qual han participat 106 països i 12.777 referències, és el major i més prestigiós premi d’aliments i begudes de l’món. Ofereix un sistema d’avaluació i un marc de referència únics i proporciona, a més, una acreditació independent que fomenta la confiança i l’èxit comercial de les marques que aconsegueixen ser premiades.

En els Premis Gran Sabor jurat valora el gust per sobre de tot, sense tenir en compte la marca i l’embolcall, retirat abans de ser degustat. Posteriorment, els jutges assaboreixen, consulten i tornen a provar per decidir quins productes mereixen un premi d’1, 2 o 3 estrelles

 

 

Col·laboradors