Moralejo Selecció dona 10.000 racions de lletó amb la campanya Ningú sense xai per Nadal

L’empresa zamorana especialista en l’especejament de xai, Moralejo Selección, ha contribuït amb la Federació de Bancs d’Aliments de Castella i Lleó, Cuina Solidària, Remar Espanya i amb el Centre Social La Natividad / Parròquia de l’Albera, a Zamora, amb la campanya solidària Ningú sense xai per Nadal, amb la donació de 10.000 racions de lletó.

D’aquesta manera, les racions de cama, costellams i costelles de lletó de Moralejo Selección han arribat a les taules de gairebé 10.000 persones en aquestes dates nadalenques, gràcies a la distribució de les organitzacions benèfiques amb què han col·laborat.

Divendres Solidaris és un dels nostres compromisos socials com a empresa, alineats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’ONU: ajudar a eradicar la fam al món, arribar als més desafavorits millorant la seva nutrició i promoure una alimentació sostenible entre la població.

Aquesta acció pretén millorar el Nadal de les famílies menys afavorides i poder gaudir així d’un dinar o sopar diferent els dies festius.

El lletó que van gaudir les famílies prové de les zones rurals d’Espanya, dels més de 4.000 ramaders que subministren el xai a Moralejo Selección, apreciat a més de 40 països de tot món i transformat a Zamora.

 

Empresa premiada

Moralejo Selección ha sido galardonada  en la Gala “XVI Premios Anuales Facultad de Economía y Empresa 2021-22” de la Universidad de Salamanca.

Col·laboradors