Nanta obté la màxima certificació de seguretat alimentària FSSC 22000

Nanta  ha estat la primera empresa del nostre país a aconseguir la màxima certificació de seguretat alimentària, l’FSSC 22000, dins de la categoria Production of Feed per a vuit de les seves fàbriques a Espanya i Portugal.

Una certificació voluntària de gestió de la seguretat alimentària concedida per AENOR que suposa una ampliació important de l’actual sistema, adaptant -lo a la nova versió de la norma ISO 22000 (2018), juntament amb el compliment d’una especificació tècnica per als prerequisits (ISO TS 22002_6 2016), així com el compliment de requisits addicionals exigits per FSSC per al sector de l’alimentació animal.

 

 

Aquesta certificació, una de les més exigents en seguretat alimentària, aporta una garantia addicional a la qualitat i seguretat dels productes en totes i cadascuna de les diferents etapes del procés de producció de pinsos, així com en la logística de l’emmagatzematge i el lliurament .

Per a la seva obtenció, la companyia ha assumit una sèrie de requisits addicionals fins ara no contemplats, com la “Mitigació del frau alimentari” i el “Food Defense”, orientats a la prevenció d’accions o fraus intencionats que puguin comprometre la innocuïtat dels aliments , així com un requisit de “Formulació de productes”, que té en compte el control de substàncies, nutrients o ingredients, que poguessin tenir efectes adversos en els animals o afectar la seguretat alimentària.

 

Mé informació a Nanta.

Col·laboradors