Presentació dels resultats de l’enquesta d’Anafric a la població espanyola: “Esteu d’acord amb la rebaixa de l’IVA als productes carnis?”

Anafric organitza el proper 7 de març, de 13.30 a 14.30 al Fòrum Meat Attraction el workshop Comuni-carn: claus per a una comunicació efectiva per al sector carni, on es facilitaran idees que estan calant en les preferències de la societat actual i com aplicar-les a favor de l’estratègia de comunicació de les diferents baules que conformen la cadena ramadero-càrnica amb l’objectiu de prosperar.

 

L’acte s’iniciarà amb la primícia dels resultats de l’enquesta nacional que impulsa Anafric sobre el grau d’acceptació a la població per a la rebaixa de l’IVA dels aliments carnis. Aquest acte estarà moderat per la periodista i presentadora Elisabet Carnicé.

Com s’hauria de projectar la indústria càrnia davant del públic? Com connectar amb l’actual discurs que impera a les xarxes socials?

El workshop comptarà amb la participació de David Monfort, director d’estratègia operativa de l’agència Impacta Group, que convidarà tots els visitants a una experiència amena, pràctica i participativa i on s’impartiran claus sobre com guanyar oportunitats entre tots els actors a través de una comunicació efectiva, davant dels nous paradigmes i els nous hàbits de consum.

La inscripció a aquest workshop és gratuïta a través de l’espai LiveConnect de Meat Attraction. Més informació [email protected]

INVITACIÓ PER ASSISTIR A LA PRESENTACIÓ DE L’ENQUESTA

Per cortesia d’Anafric, poden disposar del seu passi amb CODI EXCLUSIU I SENSE COST:

👉ENLLAÇ AL PASSI (ÉS NECESSARI REGISTRE PREVI)👉CÓDIGO DEL PASE:TA230000065AP

Col·laboradors