Projecte Qualify: participa en el qüestionari sobre la visió de la informació que el consumidor té dels aliments que consumeix

La Direcció General d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries de la Generalitat de Catalunya participa en el projecte Interreg Europe Quality “Estàndards de qualitat i autenticitat per potenciar la competitivitat de les pimes aogroalimentarias”. En aquest marc, la Direcció General ha demanat a Anafric màxima difusió per poder obtenir uns resultats representatius.

El qüestionari es troba en línia en aquest enllaç.

Estarà operativa fins 7 abril 2020.

Què és Qualify?

Qualify ha estat dissenyat per fomentar la competitivitat de les PIMES en el sector agroalimentari afrontant un desafiament que afecta les regions implicades i a tota la UE (com ha indicat la Comissió Europea):

  • La millora dels processos de qualitat d’aquestes PIMES.
  • La lluita contra el frau en el sector.
  • La promoció de l’autenticitat en els seus productes.

En concret, aquest projecte que tira endavant la Generalitat amb el suport de la UE, té com a objectiu millorar la competitivitat de les pimes en les indústries agroalimentàries a través de diferents mesures i accions.

El nucli d’aquestes accions inclouen: millora de les capacitats de les pimes perquè puguin competir a nivell nacional i internacional, millora de l’eficiència en l’ús dels recursos a el temps que compten amb alts estàndards de qualitat sostenibles, inversions per ampliar les col·laboracions de les pimes de el sector en projectes de recerca i innovació per millorar els seus productes i els seus nivells de qualitat etcètera. Aquestes accions s’inclouen en el marc de les prioritats: ampliació de les capacitats avançades per al desenvolupament de nous productes i suport a les PIME perquè creixin en els mercats regionals, nacionals i internacionals.

 

 

Col·laboradors