Provacuno impulsa les vendes de carn de boví a Corea del Sud

PROVACUNO, la Interprofessional de la Carn de Boví d’Espanya, ha liderat una sèrie d’iniciatives destinades a promoure la qualitat i l’excel·lència de la carn de boví espanyol al mercat de Corea del Sud. La interprofessional ha dut a terme una sèrie de visites exclusives dirigides a vuit importadors destacats durant la primera quinzena d’abril. Aquestes visites han tingut com a objectiu principal mostrar les particularitats del model de producció que defineix la carn de boví espanyol com a producte exclusiu i d’alta qualitat.

 

 

 

Corea del Sud ha emergit com un mercat estratègic i de creixement ràpid per al sector de la carn de boví espanyola. Amb una producció interna en constant augment, que va assolir les 330.000 tones el 2023, i un consum en ascens, que va arribar a les 945.000 tones el mateix any, el país presenta una demanda sostinguda i creixent que necessita fonts externes per a la seva satisfacció.

 

Nivell tecnològic i control de qualitat

Els importadors coreans han tingut l’oportunitat de submergir-se en tot el procés de producció, des de les ramaderies fins als punts de venda al detall. Han pogut apreciar de primera mà l’alt nivell tecnològic i l’estricte control de qualitat que caracteritzen el sector de la carn de boví del nostre país. Com a resultat, han destacat la naturalitat, la tendresa, la sucositat i l’excel·lent sabor que distingeixen els productes d’Espanya, qualitats que satisfan les expectatives del consumidor coreà.

PROVACUNO té com a objectiu principal que s’interessin a la carn de boví espanyola, i que transmetin aquest interès a les autoritats pertinents a Corea del Sud. Aquest és un pas fonamental per aconseguir l’obertura d’un mercat tan exigent i prometedor com el coreà, que demana grans quantitats de productes de la màxima qualitat.

Corea del Sud es distingeix com un país consumidor de carn de boví d’alta qualitat, particularment aquella procedent d’animals alimentats amb cereals de primera qualitat, que garanteixen una carn tendra i sucosa.

Aquesta iniciativa s’emmarca en el projecte de promoció de la carn de boví “Nice yo Beef you. Beef Àsia. European Quality Meat from Spain and Italy”, cofinançat per la Unió Europea.

ÚLTIMES NOTÍCIES

El Grup Vall Companys, un dels principals referents de la indústria agroalimentària espanyola, va tancar l’exercici 2024 amb una facturació global de 4.163 milions d’euros i es va posicionar com el primer grup empresarial del sector de l’alimentació a Espanya. Una part molt significativa d’aquesta activitat es concentra a Aragó, on la companyia va assolir una facturació de 904 milions d’euros, cosa que representa el 21,7% del total del grup. Aquesta aposta estratègica per la regió es tradueix en una sòlida implantació industrial, amb sis fàbriques i un centre logístic distribuïts a diferents localitats aragoneses. Presència industrial a Aragó La companyia compta amb una planta de pinsos i un escorxador de porcí a Ejea de los Caballeros, una fàbrica de farina a Tardienta, una incubadora avícola a Sástago, una planta de processament de subproductes a Mercazaragoza i un assecador i comercialitzadora de pernil a Calamocha. Aquesta xarxa de centres genera més de 2.360 llocs de treball directes a la comunitat. Inversió i eficiència productiva Durant el 2024, Grup Vall Companys va destinar més de 8,2 milions d’euros a noves inversions a Aragó, amb l’objectiu de modernitzar les instal·lacions, millorar l’eficiència energètica i incorporar tecnologies d’última generació. Destaca la inversió realitzada a Calamocha, on s’han instal·lat plaques solars i calderes de biomassa, i s’hi ha incorporat tecnologia d’altes pressions per garantir la competitivitat als mercats internacionals. També s’han executat millores importants a Ejea i Mercazaragoza, amb un fort component en autoconsum energètic. Aragó, eix de l’economia circular del Grup La comunitat aragonesa també s’ha convertit en el centre neuràlgic dels projectes d’economia circular del grup. Entre ells, el desenvolupament de Biovall Heparine Science en col·laboració amb Bioibèrica, per a la producció d’heparina a partir de mucosa porcina, i l’ampliació de VEOS Ibèrica, a Monzón, especialitzada en la transformació de sang porcina en ingredients proteics. Aquest darrer projecte preveu una inversió superior a 71 milions d’euros, amb la incorporació de línies de producció per a col·lagen i plasma destinats al consum humà. Talent, formació i projecció internacional L’aposta pel talent local i la formació contínua és un altre dels pilars del grup, que compta amb més de 200 convenis amb universitats i centres de formació professional, molts a Aragó. El 2024, Vall Companys va invertir més de 480.000 euros en formació interna, cosa que li ha valgut el reconeixement com a TOP Employer per cinquè any consecutiu. En paral·lel, el grup manté la seva projecció internacional a Amèrica Llatina, on des del 2017 ha desenvolupat aliances a països com Perú, Colòmbia, Mèxic, Uruguai i Brasil, fomentant la producció local i generant noves oportunitats professionals per al seu equip. Enviar comentarios Paneles laterales Historial Guardado Resultados de traducción disponibles
El Grup Vall Companys, un dels principals referents de la indústria agroalimentària espanyola, va tancar l’exercici 2024 amb una facturació […]
Veure més

Col·laboradors