Provacuno impulsa les vendes de carn de boví a Corea del Sud

PROVACUNO, la Interprofessional de la Carn de Boví d’Espanya, ha liderat una sèrie d’iniciatives destinades a promoure la qualitat i l’excel·lència de la carn de boví espanyol al mercat de Corea del Sud. La interprofessional ha dut a terme una sèrie de visites exclusives dirigides a vuit importadors destacats durant la primera quinzena d’abril. Aquestes visites han tingut com a objectiu principal mostrar les particularitats del model de producció que defineix la carn de boví espanyol com a producte exclusiu i d’alta qualitat.

 

 

 

Corea del Sud ha emergit com un mercat estratègic i de creixement ràpid per al sector de la carn de boví espanyola. Amb una producció interna en constant augment, que va assolir les 330.000 tones el 2023, i un consum en ascens, que va arribar a les 945.000 tones el mateix any, el país presenta una demanda sostinguda i creixent que necessita fonts externes per a la seva satisfacció.

 

Nivell tecnològic i control de qualitat

Els importadors coreans han tingut l’oportunitat de submergir-se en tot el procés de producció, des de les ramaderies fins als punts de venda al detall. Han pogut apreciar de primera mà l’alt nivell tecnològic i l’estricte control de qualitat que caracteritzen el sector de la carn de boví del nostre país. Com a resultat, han destacat la naturalitat, la tendresa, la sucositat i l’excel·lent sabor que distingeixen els productes d’Espanya, qualitats que satisfan les expectatives del consumidor coreà.

PROVACUNO té com a objectiu principal que s’interessin a la carn de boví espanyola, i que transmetin aquest interès a les autoritats pertinents a Corea del Sud. Aquest és un pas fonamental per aconseguir l’obertura d’un mercat tan exigent i prometedor com el coreà, que demana grans quantitats de productes de la màxima qualitat.

Corea del Sud es distingeix com un país consumidor de carn de boví d’alta qualitat, particularment aquella procedent d’animals alimentats amb cereals de primera qualitat, que garanteixen una carn tendra i sucosa.

Aquesta iniciativa s’emmarca en el projecte de promoció de la carn de boví “Nice yo Beef you. Beef Àsia. European Quality Meat from Spain and Italy”, cofinançat per la Unió Europea.

Col·laboradors