Provacuno organitza un webinar sobre el mercat de la carn de boví a Filipines, el proper 6 d’octubre

El proper dimarts 6 d’octubre PROVACUNO organitza un webinar sobre el sector de la carn de boví a Filipines. La inscripció és gratuïta i es realitzarà a través de la plataforma Zoom.

Aquest webinar es presenta com un taller sobre el mercat filipí de boví en el qual es presentaran els principals resultats de la recerca realitzada en el mercat durant 2020, presentació que serà enviada als assistents al webinar. S’analitzaran els principals competidors internacionals, els principals canals de distribució i un ampli i detallat anàlisi de la demanda. Es presentaran les oportunitats que es detecten en el mercat i principals estratègies comercials a seguir, tot adaptat i actualitzat després dels efectes de la pandèmia de la COVID-19.

Es preveu la participació d’un representant de l’Ambaixada d’Espanya a Manila, un importador local de productes carnis i els analistes de mercat habituals per a aquest país.

Com registrar-se:

  • Completar el següent formulari.
  • La data límit d’inscripció  és el 5 d’octubre a les 12,00 hores, data en què enviarem  més informació del webinar i les dades d’accès a la plataforma.

 

Col·laboradors