PROVACUNO prepara 2000 àpats solidaris per a persones desafavorides amb la visita de l’alcalde de Madrid i la participació de xefs estrella Michelin

PROVACUNO ha fet una acció solidària en benefici de les persones més necessitades de la capital amb el suport de l’alcalde de Madrid, José Luis Martínez Almeida. La iniciativa ha consistit en l’elaboració i el lliurament de 2.000 àpats elaborats amb carn de boví per xefs amb estrella Michelin, distribuïts en diversos centres d’acollida de la ciutat de Madrid per a persones sense llar. Els 2.000 menús distribuïts van incloure un exquisit rodó brasejat al seu suc amb puré de coliflor, panses i orellanes.

 

 

L’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, ha visitat la Fundació José María de Llanos, i ha agraït la col·laboració dels xefs. Javier López, director de PROVACUNO, va destacar el compromís del sector del Boví de Carn amb la societat i aquells que més ho necessiten. “Aquest sector ha mantingut un compromís constant amb la societat i els més necessitats, de la mateixa manera que ho fem amb els nostres animals que cuidem cada dia de l’any”, va afirmar durant l’entrega solidària de carn de boví.

 

 

 

 

Xefs amb estrella Michelin

L’acció solidària va comptar amb la col·laboració desinteressada de xefs de renom, entre ells, Iván Cerdeño, Mario Sandoval, Javier Estévez, Javier Aranda, Miguel Ángel de la Cruz, Kisko Garcia, JuanLu Fernández, Miquel Carretero, Rocío Parra i Fernando del Cerro, els qui van participar activament en l’elaboració dels menús.

Des de fa més de quatre anys, PROVACUNO ha liderat nombroses accions solidàries a tot el territori nacional, en col·laboració constant amb xefs estrella Michelin, reafirmant el seu compromís amb les persones més necessitades

Col·laboradors