PROVACUNO reparteix 1.000 àpats solidaris a quatre centres municipals de Madrid

L’Ajuntament de Madrid juntament amb PROVACUNO han celebrat el 28 de desembre passat un dinar solidari per als usuaris de quatre centres d’acollida per a persones sense llar de la capital. Els menjars solidaris, que han estat elaborats per vuit xefs amb estrella Michelin de Madrid, s’han dut a terme als Centres Municipals per a Persones Sense Llar, Sant Isidre, Porta Oberta i Juan Luis Vives, a més de a la Fundació José María de Llanos .

L’alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, ha visitat la Fundació José María de Llanos, on els professors i alumnes de l’Escola d’Hostaleria del Sud, conduïts pels xefs Jesús Sánchez i Iván Cerdeño, han estat els encarregats d’elaborar-la menjar per a les dones i els seus fills, residents al centre.

 

Javier López, director de PROVACUNO, ha destacat durant el lliurament solidari de Carne de Vacuno “el compromís d´aquest sector amb la societat i els més necessitats, de la mateixa manera que ho fem amb els nostres animals”.

La carn de boví forma part de la Dieta Mediterrània, la més saludable del món. “El nostre producte és una font d’energia increïble per la quantitat i qualitat de vitamines, minerals i proteïnes. El seu consum dins una dieta variada i equilibrada és salut”, destaca el director de PROVACUNO, Javier López.

Els 1000 menús que s’han repartit pels quatre centres han estat: timbal de cua de toro estofat amb puré de patates trufat; filet de carn de boví al pebre amb xampinyons i cebes rostides; guisat de Nadal amb rabadilla de vedella i verduretes tendres; roast beef amb prunes de Nadal; galtes de vedella estufada amb verduretes d’època i cua de toro a la cordovesa.

Al centre San Isidro han estat els cuiners Javier Estévez i Kisko García els que han cuinat, i Fernando del Cerro i Javier Aranda a Puerta Oberta. Mentrestant, al centre Juan Luis Vives han estat els xefs Juanlu Fernández i Israel Ramos, els que s’han encarregat del menú.

La interprofessional PROVACUNO va començar a fer accions solidàries per ajudar les persones més necessitades per tot el territori nacional amb l’inici de la pandèmia i, des de llavors, no ha parat, sempre amb la col·laboració de xefs estrelles michelín.

Col·laboradors