Què és ser sostenible? Produir avui sense arriscar la producció de demà

El turbulent dels temps que travessem ens ha de fer ser conscients de la importància d’apuntalar les nostres fortaleses i afrontar les nostres debilitats. La societat espanyola ha de ser conscient de l’immens patrimoni cultural i social que aporten l’agricultura i la ramaderia familiar, els que garanteixen l’alimentació de tothom de manera sostenible, responsable i conscient.

El sistema agroalimentari que hem conformat a les societats més desenvolupades des de fa poques dècades ens permet gaudir de tot tipus d’aliments en quantitats, varietats i garanties de qualitat mai vistes a la història de la humanitat. A Espanya hem aconseguit formar una cadena agroalimentària exemplar, moderna, avançada i competitiva, sense perdre l’estructura majoritàriament familiar de les granges.

Espanya és pel nostre clima, per la nostra cultura agrícola i ramadera, sumada a la nostra tradició gastronòmica, una potència en producció i distribució d’aliments. El nostre sector primari és la base de gran part de lèxit del nostre país. És una certesa que els nostres aliments i la nostra gastronomia han estat un vector d’èxit pel nostre turisme o pel nostre sector industrial més important: l’alimentari.

 

[vcex_button url=”https://old.anafric.es/articulo-en-realidad-ganadera-agricultura-y-ganaderia-familiar-sostenible-responsable-y-consciente/” title=”MÉS INFORMACIÓ” style=”flat” align=”left” color=”PINK” size=”small” target=”self” rel=”none”]MÉS INFORMACIÓ[/vcex_button]

Col·laboradors