Què opinen els nostres expositors a Alimentaria: Productes del Cinquè Quart (PCQ)

Productes del Cinquè Quart, S.A. (PCQ), es dedica exclusivament a l’elaboració, manipulació i comercialització dels subproductes de la totalitat dels animals sacrificats a l’Escorxador de Mercabarna i a l’Escorxador de Sabadell. Del 4 al 7 d’abril, i al costat d’Anafric, PCQ participa en un estand multi-expositor.

Disposen de 2.500 m2 d’instal·lacions, 500 m2 de cambres frigorífiques, cambra de congelació de 2.000 m3 i túnel de congelació de 150 m3 que, juntament amb la utilització de les tecnologies més avançades del sector amb les quals obtenen un aprofitament més gran de la matèria primera – els productes de triperia -, un conjunt de professionals altament qualificats, el compliment de la normativa higienicosanitària establerta avui dia per la UE, un sistema de traçabilitat que garanteix un estricte coneixement detallat del producte des que l’animal neix fins al consumidor final.

PCQ realitza tots els controls sanitaris basats en els principis del sistema d’anàlisi de perills i punts de control crítics i el compliment dels requisits mediambientals, tot això, unit a la seva ubicació geogràfica privilegiada, a només 10 km del centre de Barcelona. La seva connexió amb les principals vies de comunicació (xarxa nacional i europea d’autopistes, terminal TIR, port de contenidors, aeroport internacional…) fan que tant la qualitat del producte final com la distribució posterior garanteixin la qualitat assegurada.

 

 

Col·laboradors