Reportatge a Telecinco: “Mediaset viu com és de complicat el treball d’un ramader i comprèn la importància de les ramaderies per a les zones rurals”

Dins la secció Escapada Rural de la pàgina web de  Telecinco, la periodista María Verdoy fa una sèrie de reportatges sobre el món rural i els seus protagonistes. En aquesta ocasió, i per la qual ens fem ressò, la periodista viu en primera persona com és de complicat el treball d’un ramader, alhora que comprèn la importància de les ramaderies per activar les zones rurals d’Espanya.

 

Reportaje en Telecinco: "Mediaset vive lo complicado que es el trabajo de un ganadero"

 

 

Entre altres punts importants, el reportatge analitza com una bona alimentació en els animals condiciona el nivell de la llet que es produeixi. Per això, els ramaders sempre utilitzen productes de màxima qualitat per aconseguir uns lactis excel·lents.

Les noves tecnologies faciliten la feina dels ramaders a l’hora de dur a terme la política de ‘malbaratament zero’. La innovació, segons indiquen al reportatge, ha permès noves tècniques de cultiu, que permeten un control absolut dels camps.

La presentadora de Mediaset ha recorregut diverses granges bovines, ovines i caprines per entendre la gran importància que tenen per mantenir l’ecosistema rural.

És important donar visibilitat a aquests reportatges per donar a conèixer la importància de les granges per als pobles, l’efecte tallafocs que fan les ovelles i el dur treball d’un ramader, entre moltes altres coses.

Gràcies a Telecinco per la seva tasca, del qual ens en fem ressò.

Col·laboradors