Torna The Butcher’s Shop a Meat Attraction: Mira totes les activitats!

Comença el compte enrere! Queda molt poc per a una nova trobada a Meat Attraction, que un any més torna amb The Butcher’s Shop, l’espai dedicat als professionals del comerç especialitzat de la carn i els seus derivats.

 

Una cita imprescindible per als professionals de la carn on podrem assistir a exhibicions, concursos i taules rodones. Us publiquem l´agenda d´activitats:

 

DIMARTS 6 de març

De 10.30 a 12.00 h.
Concurs de joves carnissers

Tres finalistes es batran en dues proves per ser el millor carnisser/a jove d’Espanya: especejament de porc ibèric i presentació d’elaborat artesà amb carn d’ocell.

De 13.00 a 14.30 h.
Masterclass Xesc Reina

El pare de la reinvenció de les sobrassades ens delectarà amb una masterclass innovadora on anirà més enllà del que és habitual, exposant nous i revolucionaris escenaris artesans.

DIMECRES 7 de març

De 13.00 a 14.30 h.
Degustació de pastisseria càrnia amb Mickaël Chabanon

Mickaël Chabanon, Millor Treballador de França (MOF) i carnisser francès presentarà algunes de les seves especialitats càrnies donant a degustar algunes.

De 13.00 a 14.30 h.
Exhibició d’especejament de Bou pel Campió del Món

Mickaël Chabanon, repetirà la demostració que li va fer campió del món fa uns mesos a l’última Worls Butcher’s Challenge de Sagrament (EUA).

DIJOUS 8 de març

De 10.30 a 11.30 h.
IV Trobada de Dones al Sector Càrnic

Tres protagonistes d’excepció comptaran la seva experiència al sector sota el tema «lideratge femení al sector carni».

De 12.30 a 14.00 h.
Concurs Millor Hamburguesa Artesana

Torna el certamen que posa en valor la veritable hamburguesa artesana d’Espanya, posant el focus a les receptes úniques i innovadores fetes amb cura i segell propi.

Col·laboradors