Trobada Nacional de Dones Rurals 7 de Novembre Sevilla organitzada per MAPA i CaixaBank

CaixaBank i el Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) han posat en marxa ‘Creixem juntes – Projecte Mentores Rurals’, un programa de desenvolupament professional a disposició de les dones emprenedores al medi rural. En aquest marc, el proper 7 de novembre es presenta la Primera Trobada de Dones Rurals a Sevilla, on es podran compartir i conèixer experiències d’emprenedoria i apoderament femení. Tindrà lloc al carrer López Pintado de 10 a 14h, a Caixa Forum Sevilla.

Aquest programa, dissenyat des del departament de Desenvolupament de Recursos Humans de CaixaBank, persegueix diversos objectius, entre ells, sistematitzar la transmissió de coneixements i experiències acumulades per les emprenedores rurals i accelerar-ne el desenvolupament i el creixement professional. A més, es busca també conformar i visualitzar una xarxa sòlida de dones referents al medi rural.

Un total de 17 parelles de dones iniciaran un procés de mentoring al llarg de sis mesos. És un procés de coaprenentatge que s’estableix entre una persona (mentora), que facilita, guia i acompanya el desenvolupament d’una altra (mentida).

CaixaBank a través d’AgroBank, línia de negoci específica per al sector agroalimentari, té un ferm compromís amb l’impuls i el desenvolupament de la dona en l’àmbit rural i el foment de la diversitat.

 

Col·laboradors