Vicente del Bosque, amb Interporc i el porcí de capa blanca

Vicente del Bosque, exentrenador de la Selecció Espanyola de Futbol, ​​és el protagonista del nou espot amb què la Interprofessional del Porcí de Capa Blanca (INTERPORC) ret homenatge als professionals del porcí de capa blanca. Es tracta de la darrera acció de Let’s Talk About Pork From Europe, una campanya iniciada el 2019 i desenvolupada per INTERPORC i la Unió Europea juntament amb les interprofessionals del sector porcí de França i Portugal.

L’espot s’emetrà durant la celebració del Mundial de Qatar 2022 i l’elecció de Vicente del Bosque, segons ha explicat Alberto Herranz, director d’INTERPORC, “no és casual, ja que ell millor que ningú no personifica tant l’èxit com els valors de sacrifici col·lectiu per assolir-ho que caracteritzaven els seus equips i també exemplifiquen la gent del porcí”. L’espot començarà a emetre’s als diferents canals de Movistar i Mediaset el dimecres 23 de novembre, coincidint amb la trobada que enfrontarà Espanya contra Costa Rica.

A l’espot de 20 segons, l’exseleccionador espanyol de futbol acompanya l”11 guanyador’ del sector porcí, 11 treballadors procedents de diferents baules de la cadena de valor del porc de capa blanca, que representen els més de 400.000 professionals que treballen de manera directa, indirecta i induïda al sector.

A l’acte de presentació a Madrid també hi ha assistit el ministre d’Agricultura, Pesca i Alimentació, Luis Planas, que ha destacat que “Let’s Talk About Pork” ens ha permès, juntament amb França i Portugal, dur a terme una promoció de transparència i coneixement.

 

ALTRES INFORMACIONS DE LET’S TALK ABOUT PORC

Col·laboradors