22 de març, jornada de presentació de Màster Internacional en Tecnologia Innovadora del Cuir

LEATECH és una iniciativa desenvolupada pels dos darrers Instituts d’Educació Superior de la UE actius en l’educació del cuir, el Centre d’Innovació del Cuir A3 de la Universitat de Lleida (Espanya) i ITECH, l’Institut de formació d’enginyers tèxtils i del cuir amb seu a Lió (França), junts amb la Universitat EGE a Izmir (Türkiye) i CIATEC a Lleó, Guanajuato (Mèxic). Tots ells s’han unit per presentar conjuntament dins del programa Erasmus Mundus recolzat per la UE un pla d’estudis acadèmic de dos anys de durada i 120 crèdits per atraure persones amb talent de tot el món al sector del cuir per contribuir a la transició a una indústria més sostenible i circular.

L’acte de llançament tindrà lloc a l’Adobería Bella, seu del Leather Cluster Barcelona, el 22 de març a les 16.30h i també es pot seguir en línia.

 

REGISTRE A LA JORNADA DE PRESENTACIÓ:   REGISTRE

 

 

Jornada màster tecnologia de la pell

 

 

Els llicenciats en química, enginyeria, biociències o similars de qualsevol país del món tenen l’oportunitat d’aprendre en quatre punts clau de la indústria mundial del cuir els darrers avenços en innovació i pràctiques comercials sostenibles. El Màster es farà en anglès.

El Programa Erasmus Mundus eventualment atorgarà fins a 60 beques als millors candidats en termes d’excel·lència acadèmica, experiència professional i motivació. Es preveu que el suport financer d’Erasmus Mundus duri més de 5 admissions, la primera de les quals començarà a l’octubre del 2023.

 

Col·laboradors