Compromís amb la mitigació del canvi climàtic: Què és el Life Beef Carbon

En la nostra entrevista amb  Ganaderas en Red s’afirma que “Hi ha molts estudis que demostren que la ramaderia extensiva no sols no influeix en el canvi climàtic si no que reverteix aquest procés. Els ramats de les nostres companyes es crien en extensiu, en contacte directe amb el medi ambient, per tant la càrrega ramadera és l’òptima per a aprofitar l’herba i pastura sense minvar-los ni perdre biodiversitat”.

En el sector reiterem el nostre compromís amb la mitigació del canvi climàtic. i bona prova d’això són els projectes de recerca i innovació en els quals estem immersos com el Life Beef Carbon, que té per objectiu reduir la petjada de carboni del boví de carn un 15% en els pròxims 10 anys de manera col·lectiva i compartida en quatre països europeus productors de boví de carn: Espanya, França, Itàlia i Irlanda.

El projecte té la intenció de promoure sistemes innovadors de producció animal i pràctiques associades a assegurar la sostenibilitat econòmica, mediambiental i social de les granges de boví.

En els pròxims post anirem informant sobre les diferents mesures que el sector ve duent a terme per a mitigar el canvi climàtic.

Podeu ampliar la informació sobre el Life Beef Carbon amb el vídeo: https://youtu.be/qfodpiopzce

Col·laboradors