510 milions d’euros: Convocatòria d’ajuts del PERTE Agroalimentari

Convocatòria corresponent a l’any 2023 d’ajuts per valor de 510 milions d’euros per a actuacions d’enfortiment industrial dins del Projecte Estratègic per a la Recuperació i la Transformació Econòmica (PERTE) del sector agroalimentari. El termini de presentació de sol·licituds s’iniciarà el 23 de gener i finalitzarà el 28 de febrer del 2023.

El pressupost per a ajudes en forma de subvenció és de 310 milions d’euros i el destinat a ajudes en forma de préstecs és de 200 milions d’euros, amb la possibilitat d?incrementar-se en 200 milions addicionals.

Podran acollir-se als ajuts les agrupacions sense personalitat jurídica pròpia que hagin establert, abans de la presentació de la sol·licitud, un acord intern que en reguli el funcionament, i que compleixi els requisits establerts a l’ordre.

 

Més informació sobre el PERTE.

 

T’INTERESSA

 

La aprobación del PERTE agroalimentario dará alas a las sostenibilidad y la digitalización del sector ganadero cárnico español

Nerea Cerezuela, CLANAGE: «Estamos especializados en afrontar las problemáticas de las empresas, apoyándonos en la I+D+i como herramienta de diferenciación y crecimiento»

Col·laboradors