Acord de col·laboració a Anafric i Afronta per oferir solucions formatives a la indústria càrnia

L’associació empresarial càrnia  Anafric i l’empresa de formació especialitzada en indústria càrnia  Afronta, Consultoria i Formació han signat un acord de col·laboració per dotar els associats de Anafric, d’eines i solucions formatives en què Afronta aportarà la seva dilatada experiència en el sector. En aquest acte, realitzat a la seu d’Afronta, Anafric va estar representada pel seu president, el Sr. José Friguls i per part d’Afronta, el Sr. José A. Fernandez i el Sr. Miguel A. Modrego, socis i directors de la empresa que, conjuntament amb el Sr. Friguls, van ser els signants d’aquest acord.

 

 

 

L´objectiu d´aquest conveni és el compromís d´Afronta de dotar la indústria càrnia associada d´eines actualitzades i efectives en matèria de formació, selecció i processos d´incorporació. Assegurant-se que aquestes solucions estiguin optimitzades en totes les facetes. Anafric farà de canal de comunicació a més de traslladar les necessitats dels seus associats.

José A. Fernández explica que “ha estat molt còmode tractar tots els aspectes de l’acord i de les àrees en què ens agradaria aportar la nostra expertesa, ja que els interlocutors d’Anafric, a més d’atresorar una gran experiència, són coneixedors de les necessitats i els desafiaments” que s’enfronta el sector”.

Totes les accions, tant formatives com d’una altra índole, estan perfectament adaptades a l’activitat de la indústria càrnia. Des d’Afronta és fonamental treballar conjuntament amb Anafric les vostres necessitats concretes per poder oferir solucions còmodes, pràctiques i de fàcil implantació, que aportin valor i permetin augmentar la competitivitat dels seus associats.

“Va ser un plaer compartir taula de treball amb el Sr. Friguls, que a més de ser una persona propera, és un autèntic exemple de bon fer, experiència i coneixement del sector”, comenta Miguel A. Modrego.

 

       

 

Col·laboradors