Anafric adverteix de l’existència de productes alimentaris que se’ls atribueix propietats curatives relacionades amb el Covid-19

L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) ha advertit als consumidors de la detecció de productes alimentaris als quals se’ls atribueix propietats curatives o preventives relacionades amb el COVID-19. Aquestes declaracions nutricionals o de salut no estan admeses i per tant constitueixen un frau.

La informació a la qual ha tingut accés l’AESAN adverteix que, a causa de la creixent preocupació dels ciutadans en relació amb la pandèmia de l’COVID-19, s’ha detectat l’existència de venedors de complements alimentaris que tracten d’aprofitar-se de la pandèmia de l’ COVID-19 i la preocupació dels consumidors a l’respecte, atribuint als seus productes propietats per prevenir, tractar o curar el COVID-19.

Aquests venedors intenten augmentar els seus beneficis a través de declaracions nutricionals i de propietats saludables, no autoritzades i prohibides a l’promocionar i vendre els complements alimentaris.

Col·laboradors