Anafric participa en l’Espai Networking del sector agroalimentari organizat per Barcelona Activa

Donar a conèixer l’àmbit professional agroalimentari i el seu impacte en l’ocupació. Aquest és l’objectiu de la iniciativa engegada per Barcelona Activa, Espai Networking, una sessió que té lloc el 22 de febrer a partir deles 16.00 al carrer Llacuna de Barcelona on es posarà en valor al sector agroalimentari com a motor econòmic a la ciutat de Barcelona.

REGISTRE AL NETWORKING

 

En aquest esdeveniment es proposa posar la mirada en el futur per veure l’impacte d’aquest àmbit en l’ocupació i començar a dibuixar el seu escenari en els pròxims anys. A més, s’oferirà un espai de networking que permeti generar nous contactes i oportunitats professionals.

Com a representants del sector agroalimentari hi seran presents membres de l’activitat flequera, càrnia, de productes làctics i de les begudes. Anafric participarà a través de la seva empresa càrnia associada, Viñals Soler. La responsable de RRHH de l’empresa, Laura Asensio donarà a conèixer els perfils més necessaris i la formació indispensable per a un sector en continua transformació.

Col·laboradors