Anafric, present a l’acció solidària de PROVACUNO juntament amb l’Ajuntament de Barcelona

Barcelona i el sector del boví de carn uneixen esforços per repartir 1.500 àpats a les persones necessitades amb la participació de xefs estrella Michelin. És una acció solidària a favor de les persones desafavorides de la ciutat comtal.

 

 

Javier López, director de  PROVACUNO, per la seva banda, va ressaltar el compromís constant del sector del boví de carn amb la societat i aquells en situacions més precàries. “Aquest sector ha mantingut un compromís constant amb la societat i els més necessitats, de la mateixa manera que el tenen les vaques amb el planeta en actuar molt activament en la prevenció d’incendis forestals”, va expressar durant l’entrega solidària de Carne de Vacuno.

L’acció solidària va comptar amb el suport dels xefs estrella Michelin Paolo Casagrande, Joel Castañé, Fran López, Juan Lu Fernández, Artur Martínez i Takeshi Somekawa que van crear un menú excepcional de fricandó de vedella de Nadal amb boletes silvestres i herbes d’aroma amb carn de boví per donar menjar a 1.500 persones necessitades.

José Friguls, president d’ Anafric, va ser-hi present durant l’acte en suport del sector.

 

 

Col·laboradors