Anafric recolza la nova denominació d’Acció Climàtica de l’antic Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya

Anafric veu “molt positiu” que la denominació d’Acció Climàtica s’incorpori als eixos i funcions de l’antic Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya, que passa a denominar-se Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

“Es tracta d’una denominació que reflecteix el paper estratègic de la ramaderia i l’agricultura en la producció d’aliments tal com s’ha demostrat durant aquesta pandèmia ocasionada per la Covid19”, expressa José Friguls, president d’Anafric.

Tot i la polèmica aixecada per la desaparició del nom Agricultura, Ramaderia i Pesca, de la denominació del departament, per a Anafric, “aquest fet no significa que el nostre sector perdi pes en el departament. Al contrari, ho guanya, perquè som presents i som vitals per a dur a terme les estratègies d’acció climàtica, d’alimentació i d’agenda rural”.

Per a l’entitat, aquesta unificació de responsabilitats “aposta per un departament de la Generalitat que veu al nostre sector com un eix transversal i confirma la voluntat ferma d’aquest departament d’apostar per una producció sostenible, com a demanda de la societat i com ens exigim al sector”.

Col·laboradors