Anafric torna participar en les converses per dissenyar el Codi de Conducta de pràctiques comercials i de màrqueting

Les reunions han tingut lloc el 20 d’abril, el 7 de maig i la propera serà el 28 de maig. L’objectiu d’el Codi és definir el paper col·lectiu dels operadors al llarg de la cadena alimentària en la transició cap a un sistema alimentari europeu més sostenible, facilitant l’elecció de dietes saludables i sostenibles per part dels consumidors.

El Codi, la signatura per les parts interessades està prevista per a juny de 2021, cobriria els principals aspectes de la sostenibilitat dels sistemes alimentaris (econòmic, social i mediambiental) i reflectiria els objectius i ambicions de l’estratègia “De la granja a la taula “i el Pacte Verd Europeu. L’estratègia “De la granja a la taula” va demanar als operadors “entre la granja i la taula”, inclosos els processadors d’aliments, serveis d’hostaleria / restauració i minoristes que mostrin maneres per augmentar la disponibilitat i accessibilitat a opcions d’aliments saludables i sostenibles.

Aquest codi de conducta s’haurà d’aplicar per part de les associacions, empreses … tots aquelles entitats dins de la cadena de valor de l’alimentació.

Col·laboradors