Campanya per promocionar el consum del xai de llet durant la Setmana Santa

La baixada dràstica de l’activitat del canal HORECA, una de les principals vies de consum dels cabrits i bens de llet, agreujada per la reducció de l’turisme, representa la tempesta perfecta per als productors d’oví i cabrum. Sense els destinataris habituals d’aquestes carns, la recerca de noves oportunitats de consum dels que les inclouen a la cistella de la compra es perfila com la millor alternativa possible.

Davant d’aquest escenari, el sector va a promoure iniciatives per intentar conscienciar els responsables de la compra domèstica de les bondats de l’anyell de llet i de el cabrit de llet. Unes carns que porten formant part de la nostra tradició gastronòmica des de fa segles i que ara es troben en un moment òptim de consum.

L’excusa perfecta per gaudir de la carn blanques en qualsevol de les celebracions que arrenquen amb el Dia del Pare i abasten fins al de la Mare, sempre d’acord amb les mesures de contenció de la pandèmia. Una forma sostenible i deliciosa de donar suport al futur dels nostres pastors i ramaders.

 

Vídeo-receptes de medallons de xai de llet amb salsa de bolets

https://www.canalcordero.com/recetas-cordero/ 

 

¿On trobar xai i xai de llet?

A través d’internet es troben geolocalitzats punts de venda a través de tot el territori nacional.

https://www.canalcordero.com/donde-comprar/ 

Col·laboradors