La Confederació Espanyola de Detallistes de la Carn (Cedecarn) ha presentat la selecció espanyola de carnissers que representarà el sector espanyol al proper mundial World Butcher’s Challenge que se celebrarà a París el 2025.
L’equip el componen nou carnissers que tenen el seu seleccionador i entrenador, ia més la selecció compta amb el patrocini oficial de la interprofessional de l’oví i del cabrum (Interovic), segons han informat en un comunicat.
Espanya no comptava fins ara amb un equip oficial que el representés a les competicions internacionals que se celebren al voltant del sector, el qual compta amb un alt reconeixement a molts països d’Europa i Amèrica.
Els integrants de l’equip espanyol són:
– Bruno Casal (Narón, La Corunya). Seleccionador.
– José Luis Collazos (Valladolid). Entrenador.
– Alberto Ederra (Pamplona). Especialista en desossat.
– Verònica Escobar (València). Especialista en desossament i elaboració.
– Toni Gillaumet (Balaguer, Lleida). Especialista en desossament i elaboració.
– Daniel Herrero (Fuenlabrada, Madrid). Especialista en desossament i elaboració.
– Ana París (Balaguer, Lleida). Especialista en elaboració i presentació.
– Raúl Pérez (Parla, Madrid). Especialista en elaboració i presentació.
– José Luis Rodríguez (Madrid). Especialista en desossat.
– Raquel Vañó (Alcoi, Alacant). Especialista en elaboració i presentació.
– Javier Vaqueiro (Vigo). Especialista en desossament i elaboració.