Cedecarne presenta la selecció espanyola de carnissers que participarà al mundial del 2025

La Confederació Espanyola de Detallistes de la Carn (Cedecarn) ha presentat la selecció espanyola de carnissers que representarà el sector espanyol al proper mundial World Butcher’s Challenge que se celebrarà a París el 2025.

L’equip el componen nou carnissers que tenen el seu seleccionador i entrenador, ia més la selecció compta amb el patrocini oficial de la interprofessional de l’oví i del cabrum (Interovic), segons han informat en un comunicat.

 

 

Espanya no comptava fins ara amb un equip oficial que el representés a les competicions internacionals que se celebren al voltant del sector, el qual compta amb un alt reconeixement a molts països d’Europa i Amèrica.

Els integrants de l’equip espanyol són:

– Bruno Casal (Narón, La Corunya). Seleccionador.
– José Luis Collazos (Valladolid). Entrenador.
– Alberto Ederra (Pamplona). Especialista en desossat.
– Verònica Escobar (València). Especialista en desossament i elaboració.
– Toni Gillaumet (Balaguer, Lleida). Especialista en desossament i elaboració.
– Daniel Herrero (Fuenlabrada, Madrid). Especialista en desossament i elaboració.
– Ana París (Balaguer, Lleida). Especialista en elaboració i presentació.
– Raúl Pérez (Parla, Madrid). Especialista en elaboració i presentació.
– José Luis Rodríguez (Madrid). Especialista en desossat.
– Raquel Vañó (Alcoi, Alacant). Especialista en elaboració i presentació.
– Javier Vaqueiro (Vigo). Especialista en desossament i elaboració.

 

Col·laboradors