Consumidores britànics, a favor de la carne i els làcteos d’origen animal

Un informe del AHDB del Reino Unido (Ministerio de Agricultura)  afirma que una gran proporció de consumidors considera  que la carne i els làcteos són preferibles als productes d’origen vegetal.

Segons la noticia de la que s’ha fet eco Eurocarne, l’AHDB va destacar que en l’informe se mostra que la salut citada com a motiu de consum ha experimentat una “disminución consecutiva” des de maig de 2022 i, amb l’augment dels costos, se va informar que els consumidors havien optat per productes de nivell econòmic.

El informe també va informar que els productes sense carne seguían sent una petita part del mercat, amb una participació en el volum del 2% (Kantar).

 

 

Campanya per promocionar les carnes

La recent campanya ‘This and that’ de AHDB defiende l’art d’una alimentació equilibrada, combinant un poc d’est amb un poc d’aquell per mostrar el paper de la carne i els làcteos en una dieta completa, saludable i nutritiva. Les campanyes com aquesta ressalten que la carne de vacuno, el cordero i els làcteos britànics no només són deliciosos; son naturalment ricos en proteïnes i una font de vitamina B12, que pot ajudar a reduir el cansanç i la fatiga com a part d’una dieta i un estil de vida saludables i equilibrats.

Col·laboradors