Costa Food Group presenta a Alimentaria 2024 una gamma de productes més naturals i sostenibles

Una gamma de productes més saludables i sostenibles és la carta de presentació que Costa Food Group  ha desplegat a la fira Alimentaria 2024. Entre les novetats que s’han donat a conèixer a l’espai d’Innoval destaquen la seva gamma Casademont lliure de nitrits afegits, noves varietats de la gamma Fuetis, i la gamma Roler Cuina Fàcil en envàs més sostenible -amb un 85% menys de plàstic, entre altres.

 

 

 

Casademont reinventa el fuet amb el llançament dels seus nous productes “sense nitrits afegits”. A diferència de les varietats convencionals, en els productes d’aquesta nova gamma no s’hi incorporen aquests compostos com a conservants, una innovació amb què el Costa Food satisfà la creixent demanda de productes més naturals i saludables, primant sempre sabors autèntics i tradicionals. Elaborats amb ingredients seleccionats i mitjançant un cuidat procés de curació, aquesta innovació permetrà gaudir de tot el sabor del tradicional fuet de Casademont d’una manera més saludable, amb totes les garanties de qualitat i seguretat alimentària. La nova gamma es presenta en dues varietats: Fuet Extra sense nitrits afegits de 150 grams i Fuetis sense nitrits en còmode format Doypack de 50 grams.

Pel que fa a Casademont Fuetis, s’amplia la gamma, en línia amb el compromís amb les noves tendències dels consumidors. Així, s’introdueixen les varietats mini Salami, mini Fuet baix en greixos i mini fuet de pollastre i els seus Capricis de Fuetis presentats en format Doypack de 50 grams. Tots ells han estat elaborats amb carns seleccionades i mantenen els més alts estàndards de qualitat i un excel·lent sabor.

També es presenta la gamma de plats Roler Cuina Fàcil, receptes sanes i saboroses, cuinades al vapor i presentades en un envàs microondable, fabricat a partir de cartró reciclat i amb un 85% menys de plàstic que l’envàs convencional. La gamma incorpora tres varietats: pollastre teriyaki amb arròs; pollastre tikka masala amb verdures i punxo morú de porc i patates al vapor, totes elles en format de 300g.

 

 

 

 

El Roler Carpaccio Black Angus, elaborat d’aquesta carn famosa al món i en què Roler és un referent, amplia així mateix la seva gamma i suma una versió amb oli a la tòfona, en un pack de 110 grams que inclou formatge parmigià reggià.

D’altra banda, les noves hamburgueses Roler Gran Selecció es presenten en un envàs innovador que millora la seva conservació, a més de ser més sostenible, perquè és 100% reciclable i redueix lús de plàstic un 75% respecte al convencional. Aquesta gamma s’elaborarà en tres innovadores varietats: costum de 150 grams, Black Angus i filet de porc ibèric de 150 grams, i americana XXL de 180 grams.

Finalment, i com a reforç afegit a aquesta política de sostenibilitat, ja està al mercat la gamma de burger i picades clàssiques en envàs Winpack, amb una reducció d’un 80% de plàstic respecte a l’envàs anterior.

Col·laboradors