Dia 23 de juny. El xaide Sant Joan: bo, sa i a la brasa

Compra’l, cuina’l, degusta’l, gaudeix-lo. El xai i el cabrit, a part de ser una carn especialment sostenible, és saludable. I es pot cuinar de diferents maneres. No cal que sigui una festivitat especial per menjar xai. El dia del xai és cada dia que gaudim d’ aquesta carn. Però aprofitant que hem estat reclosos a casa i que ara ja podem sortir, si no podem assaborir aquesta carn fora, ho fem dins. Al nostre saló, a la nostra cuina, a la nostra terrassa o al nostre balcó. Per què no? Sempre hi ha un moment i lloc per gaudir de la carn de xai.

Tot i que a la brasa, és com millor es gaudeix d’aquest àpat. Planifica bé la teva ració perquè no sobre ni falti carn. Si el xai porta os, seran necessaris uns 500 grams per adult i uns 250 grams per nen. Ningú no es quedarà amb gana!

Imagina’t la revetlla de Sant Joan: aquest any amb els amics, la família i una mica fàcil de preparar i que segur que encantarà als nens, per exemple costelletes arrebossades, 20 minuts i llest:

Teniu més informació en aquest enllaç.

12 costelletes de cabrit de llet

  • farina
  • pa ratllat
  • ou
  • 1 patata gran
  • Oli d’oliva
  • Pebre a l’gust
  • sal

O bé, Churrasquito Rostit amb pebrot de Padró, 40 minuts, i a menjar:

  • 900g de churrasquitos de xai adobats
  • 250g de pebrots de Padró
  • Oli d’oliva
  • sal

Aquest Sant Joan celebrem el Dia de l’Anyell posant tot a la brasa. Aquest Sant Joan celebra la vida amb els teus. Celebra-ho amb xai i cabrit.

Col·laboradors