Distribuïdors i importadors xinesos coneixen la qualitat del porcí espanyol

INTERPORC ha organitzat una missió inversa que ha permès que deu importants importadors i distribuïdors de diferents zones de la Xina coneguin la qualitat i l’eficiència del sistema de producció porcí d’Espanya. Durant tres dies, els professionals xinesos han pogut visitar diferents instal·lacions de porcí, a més d’assistir a Barcelona a una presentació sobre el sector porcí de capa blanca d’Espanya. Els responsables d’INTERPORC els han ofert una panoràmica global de la cadena de valor, i han analitzat conjuntament les oportunitats i les perspectives de negoci que es poden implementar o reforçar entre els dos països.

 

 

Daniel de Miguel director Internacional d’INTERPORC, ha destacat l’èxit de la visita, “amb la qual hem complert l’objectiu que els professionals xinesos poguessin conèixer de primera mà els nostres processos productius i elaboració de la carn i elaborats de porcí”.

A més, afegeix que “hem obtingut unes valoracions molt positives en relació amb els alts estàndards de qualitat i seguretat alimentària de les nostres empreses”. Un resultat que, segons el director Internacional de la Interprofessional, avala el model de producció del nostre país, que compta amb els estàndards més exigents del món.

La Xina és un dels mercats de porcí més cobejats del món pel seu volum, i Espanya s’ha situat els últims anys com a primer proveïdor, amb una quota de mercat del 24,9%. El 2022 es van exportar a aquest país 698.589 tones de productes porcins per un valor de 1.630 milions d’euros. Això suposa el 23,9% en volum i el 19,7% en valor de totes les exportacions del sector porcí espanyol durant aquest exercici.

Col·laboradors