Eagle Group, nou col·laborador d’Anafric, especialista en productes per a cobertes

Eagle Group és una empresa especialitzada en membranes líquides de poliuretà i membranes elastomèriques reforçades amb microfibres d’alumini, que s’utilitzen per impermeabilitzar tot tipus de cobertes, fins i tot les d’uralita, que li proporciona un encapsulat evitant-ne l’erosió i el deteriorament.

 

 

A més a més de la impermeabilització, els productes Eagle exerceixen un poder reflectant que farà disminuir considerablement la temperatura de l’interior de la nau contribuint a un estalvi energètic de refrigeració els mesos de més càlids.

Impermeabilització
Reflexió Solar (estalvi energètic)
Encapsulat d’uralita

 

EXEMPLES D’INSTAL·LACIONS

 

 

EXEMPLES OBRES

 

 

Eagle Group és un grup empresarial innovador d’origen britànic que desenvolupa, fabrica i comercialitza diversos sistemes d’impermeabilització rendibles i d’alta qualitat.

El grup opera a nivell internacional col·laborant amb fabricants i distribuïdors de tot el món, i actualment tenen distribuïdors a Europa, EUA, Orient Mitjà, Sud-est Asiàtic i Austràlia.

Eagle Group forma part de les empreses col·laboradores d’Anafric per oferir als seus socis serveis exclusius per al sector de la indústria càrnia. En aquest cas, Anafric posa a disposició dels seus socis una de les empreses capdavanteres a impermeabilitzar o encapsular una coberta d’uralita, o xapa metàl·lica, o de qualsevol altre material.

Teniu dubtes. A la VIDEOTECA d’Eagle podeu resoldre-les.

 

Per poder contactar amb Eagle Group:

Eagle Waterproofing Ibérica, S.L.
+34 93 794 52 25
[email protected]

Whatsapp 34 648 948 535

Col·laboradors