El Bacon Angus Miguel Vergara rep dos premis a Innoval

El Grup Miguel Vergara va aprofitar l’oportunitat de la seva presència a Alimentaria per presentar en societat el seu nou llançament: el Bacon Miguel Vergara Angus, tant llescat com en peça. L’apartat Innoval, que consisteix en una exposició amb els nous productes que s’han llançat al mercat i es consideren innovadors dins del sector, és l’encarregat d’acollir el nou producte amb segell Miguel Vergara.

 

 

A més, el nou Bacon d’Angus torna a Valladolid amb 2 dels 16 premis que es van atorgar aquest dilluns a la tarda: el Premi a la categoria Càrnics, derivats i plant based i el Premi a la millor innovació al canal Horeca. Aquests reconeixements destaquen la qualitat i originalitat del producte, atorgant-li un lloc destacat entre els nous llançaments de la indústria.

El Bacó de vedella Angus ha captat l’atenció com un dels productes més destacats d’aquesta edició, gràcies a les característiques excepcionals que ofereixen una experiència culinària d’excel·lència. El procés d’elaboració acurat garanteix un sabor fumat excepcional, mentre que la selecció precisa de les peces i el fumat lent i tradicional preserven la qualitat premium de la carn de boví Angus.

Grupo Miguel Vergara, presenta aquest Bacó d’Angus en tres formats diferents, cadascun enfocat a les necessitats dels tipus de clients: l’estoig de Bacon llescat de 150 grams orientat als consumidors finals ia la gran distribució, el mateix estoig de 500 grams orientat al canal Horeca i la peça completa de Bacon elaborada per a Horeca i per a altres punts de venda com a carnisseries.

El procés de producció del camp a taula, filosofia impregnada en els valors del Grup Miguel Vergara, engloba des de la cria dels animals a les seves instal·lacions de Lleó i Salamanca fins a la seva elaboració a les plantes productives de Valladolid i Santovènia de Pisuerga. Per això, l’empresa càrnia convida tots aquells interessats a participar en el procés de distribució dels seus productes de boví (pertanyents al canal Horeca i/o encarregats de gran distribució) a obtenir més informació en aquest apartat.

Així, Grupo Miguel Vergara suma a la llarga llista de reconeixements amb què ja compten molts dels seus productes dos guardons més, gràcies a les característiques innovadores del seu Bacó de boví Angus. Això permet al Grup enfortir la seva posició com a líder en innovació dins del sector carni espanyol, demostrant una vegada més el seu compromís amb l’excel·lència i la qualitat en cada producte que ofereix.

ÚLTIMES NOTÍCIES

El Grup Vall Companys, un dels principals referents de la indústria agroalimentària espanyola, va tancar l’exercici 2024 amb una facturació global de 4.163 milions d’euros i es va posicionar com el primer grup empresarial del sector de l’alimentació a Espanya. Una part molt significativa d’aquesta activitat es concentra a Aragó, on la companyia va assolir una facturació de 904 milions d’euros, cosa que representa el 21,7% del total del grup. Aquesta aposta estratègica per la regió es tradueix en una sòlida implantació industrial, amb sis fàbriques i un centre logístic distribuïts a diferents localitats aragoneses. Presència industrial a Aragó La companyia compta amb una planta de pinsos i un escorxador de porcí a Ejea de los Caballeros, una fàbrica de farina a Tardienta, una incubadora avícola a Sástago, una planta de processament de subproductes a Mercazaragoza i un assecador i comercialitzadora de pernil a Calamocha. Aquesta xarxa de centres genera més de 2.360 llocs de treball directes a la comunitat. Inversió i eficiència productiva Durant el 2024, Grup Vall Companys va destinar més de 8,2 milions d’euros a noves inversions a Aragó, amb l’objectiu de modernitzar les instal·lacions, millorar l’eficiència energètica i incorporar tecnologies d’última generació. Destaca la inversió realitzada a Calamocha, on s’han instal·lat plaques solars i calderes de biomassa, i s’hi ha incorporat tecnologia d’altes pressions per garantir la competitivitat als mercats internacionals. També s’han executat millores importants a Ejea i Mercazaragoza, amb un fort component en autoconsum energètic. Aragó, eix de l’economia circular del Grup La comunitat aragonesa també s’ha convertit en el centre neuràlgic dels projectes d’economia circular del grup. Entre ells, el desenvolupament de Biovall Heparine Science en col·laboració amb Bioibèrica, per a la producció d’heparina a partir de mucosa porcina, i l’ampliació de VEOS Ibèrica, a Monzón, especialitzada en la transformació de sang porcina en ingredients proteics. Aquest darrer projecte preveu una inversió superior a 71 milions d’euros, amb la incorporació de línies de producció per a col·lagen i plasma destinats al consum humà. Talent, formació i projecció internacional L’aposta pel talent local i la formació contínua és un altre dels pilars del grup, que compta amb més de 200 convenis amb universitats i centres de formació professional, molts a Aragó. El 2024, Vall Companys va invertir més de 480.000 euros en formació interna, cosa que li ha valgut el reconeixement com a TOP Employer per cinquè any consecutiu. En paral·lel, el grup manté la seva projecció internacional a Amèrica Llatina, on des del 2017 ha desenvolupat aliances a països com Perú, Colòmbia, Mèxic, Uruguai i Brasil, fomentant la producció local i generant noves oportunitats professionals per al seu equip. Enviar comentarios Paneles laterales Historial Guardado Resultados de traducción disponibles
El Grup Vall Companys, un dels principals referents de la indústria agroalimentària espanyola, va tancar l’exercici 2024 amb una facturació […]
Veure més

Col·laboradors