El Bacon Angus Miguel Vergara rep dos premis a Innoval

El Grup Miguel Vergara va aprofitar l’oportunitat de la seva presència a Alimentaria per presentar en societat el seu nou llançament: el Bacon Miguel Vergara Angus, tant llescat com en peça. L’apartat Innoval, que consisteix en una exposició amb els nous productes que s’han llançat al mercat i es consideren innovadors dins del sector, és l’encarregat d’acollir el nou producte amb segell Miguel Vergara.

 

 

A més, el nou Bacon d’Angus torna a Valladolid amb 2 dels 16 premis que es van atorgar aquest dilluns a la tarda: el Premi a la categoria Càrnics, derivats i plant based i el Premi a la millor innovació al canal Horeca. Aquests reconeixements destaquen la qualitat i originalitat del producte, atorgant-li un lloc destacat entre els nous llançaments de la indústria.

El Bacó de vedella Angus ha captat l’atenció com un dels productes més destacats d’aquesta edició, gràcies a les característiques excepcionals que ofereixen una experiència culinària d’excel·lència. El procés d’elaboració acurat garanteix un sabor fumat excepcional, mentre que la selecció precisa de les peces i el fumat lent i tradicional preserven la qualitat premium de la carn de boví Angus.

Grupo Miguel Vergara, presenta aquest Bacó d’Angus en tres formats diferents, cadascun enfocat a les necessitats dels tipus de clients: l’estoig de Bacon llescat de 150 grams orientat als consumidors finals ia la gran distribució, el mateix estoig de 500 grams orientat al canal Horeca i la peça completa de Bacon elaborada per a Horeca i per a altres punts de venda com a carnisseries.

El procés de producció del camp a taula, filosofia impregnada en els valors del Grup Miguel Vergara, engloba des de la cria dels animals a les seves instal·lacions de Lleó i Salamanca fins a la seva elaboració a les plantes productives de Valladolid i Santovènia de Pisuerga. Per això, l’empresa càrnia convida tots aquells interessats a participar en el procés de distribució dels seus productes de boví (pertanyents al canal Horeca i/o encarregats de gran distribució) a obtenir més informació en aquest apartat.

Així, Grupo Miguel Vergara suma a la llarga llista de reconeixements amb què ja compten molts dels seus productes dos guardons més, gràcies a les característiques innovadores del seu Bacó de boví Angus. Això permet al Grup enfortir la seva posició com a líder en innovació dins del sector carni espanyol, demostrant una vegada més el seu compromís amb l’excel·lència i la qualitat en cada producte que ofereix.

Col·laboradors