El sector ramader i carni europeu llança les seves fitxes nutricionals

La UECBV, patronal càrnia europea, ha presentat una nova iniciativa enfocada a fomentar la importància nutricional de la carn, juntament amb els darrers coneixements científics que subratllen el seu paper crucial en dietes equilibrades per a tots els grups de població. Els principals estudis científics publicats en els darrers dos anys marquen un canvi significatiu en la comprensió de les contribucions positives de la carn a una nutrició saludable.

 

 

Per això, des de la UECBV es pretén:

➔ Llençar nova llum sobre el valor nutricional de la carn i el seu paper crucial dins una dieta equilibrada.
➔ La carn és un component crucial per garantir la seguretat nutricional de la població de la UE.
➔ La carn proporciona proteïnes d’alt valor i serveix com a aliment natural assequible i fàcilment disponible, a banda de ser font de nombrosos micronutrients essencials.

 

El full informatiu sobre nutrició “Conegui la carn” (“Meet de Meat”) ofereix una anàlisi condensada i fàcil d’usar de la
composició nutricional de la carn, centrant-se en elements crucials com el contingut de proteïnes, essencials nutrients i pautes dietètiques.

 

“Conegui la carn”

Mentrestant, la Fitxa Nutricional “El paper de la carn en poblacions vulnerables” aprofundeix en els mecanismes a través dels quals el consum de carn millora la salut i la nutrició de grups de població específics com ara nens, dones embarassades i ancians.

 

“El paper de la carn en poblacions vulnerables”

La UECBV ha recopilat meticulosament els resultats de les darreres investigacions científiques, garantint la màxima precisió i rellevància. Aquest nou coneixement presenta una valuosa oportunitat per millorar la resiliència nutricional i eguritat en tots els grups de població a llarg termini i ha de servir com a base per a mesures polítiques a partir del 2024.

 

Els fulls informatius són fàcilment accessibles al lloc web de la UECBV ia les plataformes de xarxes socials, permetent al públic accedir-hi lliurement.

 

Col·laboradors