Els australians consideren que la indústria càrnia és vital per a l’economia del país

Els australians tenen una percepció positiva de la indústria càrnia, segons la darrera investigació sobre la confiança del consumidor de Meat & Livestock Austràlia (MLA), del qual se n’ha fet ressò la revista  EuroCarne

 

 

La majoria dels australians (77%) veuen la indústria com una part important de l’economia australiana, mentre que el 72% considera la producció de carn com un ocupador clau a les àrees regionals.

La investigació del Meat & Livestock Austràlia ha revelat també que un coneixement més gran de la indústria s’associa amb una major probabilitat de consum de carns. El 26% dels consumidors que se senten coneixedors de la indústria de la carn tenen més probabilitats de consumir carn en comparació de fa un any.

El mateix estudi indica que el 28% dels australians creu tenir coneixement de la indústria i el 53% també vol aprendre més. Per als impulsors de l’estudi, això és perquè la producció de carn està entrellaçada amb diversos aspectes de la vida australiana: l’economia, la cultura, la salut i el medi ambient.

Col·laboradors