Especial Anafric a Meat Attraction: Murgaca celebra a Meat Attraction el seu 35è aniversari

Anafric / Meat Attraction

Meat Attraction serà el punt de partida de nombroses activitats, esdeveniments i accions de Murgaca, , l’empresa murciana líder en l’exportació de carn d’oví 100% Halal, que celebrarà durant el 2023 el seu 35è aniversari.

L’origen familiar de Murgaca, juntament amb altres fortaleses de la companyia com l’esforç, la innovació, la generació d’ocupació, la traçabilitat o la seguretat alimentària, ha conformat l’ADN de l’empresa. Com bé detalla la CEO de l’empresa, Esperanza Díaz, “Murgaca és una empresa familiar murciana que forma part de l’alimentació bàsica de moltíssimes famílies arreu del món. Per això, el nostre compromís de millora diària és la pedra angular de la nostra activitat”.

 

 

Murgaca convida a tots els assistents a una degustació dels seus productes a l’estand 4C01. A més, estaran presents a la zona “Factoria Xef” de la fira el 6 de març de 14:00 a 15:00 amb el seu col·laborador i amic Fran Guerrero del Restaurant FBI de Múrcia per realitzar un shoowcooking molt especial sobre l’evolució del món de les hamburgueses “Del Fast Food a Plat Gourmet”.

Per rematar l’esdeveniment, Fran estarà acompanyat per un especialista al món de les hamburgueses “Iván de la Plata” CEO del concurs a Millor Hamburguesa d’Espanya que celebra actualment la seva III edició.

Col·laboradors