Excel·lent demostració de la Selecció Espanyola de Carnissers a Alimentària

Daniel Herrero i Alberto Ederra van oferir una demostració de tall i especejament de xai juntament amb dos membres de la Selecció Francesa de Carnissers, Sebastien Coirier i Alexandre Senegas, posant de manifest el gran nivell dels professionals que competiran al World Butchers´ Challenge.

 

Excelente demostración de la Selección Española de Carniceros en Alimentaria

A la tarda, els assistents van poder gaudir d’una exhibició d’elaborats dels mestres artesans Ana París i Javier Caballero, al costat de Sebastien Coirier i Alexandre Senegas. Hi van preparar, a partir de les peces de xai que havien tallat i especejat aquell matí els seus companys, unes autèntiques obres d’art molt similars a les que hauran de presentar els equips al concurs internacional de París 2025.

Goulash, popit amb os, espatlla farcida o corona van ser algunes de les elaboracions que no van passar desapercebudes per al públic, entre el qual hi havia personalitats del món de la cuina i de la carn com Martín Berasategui, Mickaël Chabanon (considerat un dels millors carnissers del món i Millor Artesans de França (MOF) el 2018) o Miquel Antoja (propietari De Foodlona), que després es va encarregar de cuinar tots els elaborats que havien preparat les dues seleccions.

*Foto Cedecarne

 

Altres informacions

Col·laboradors