Èxit a la trobada anual del grup d’oví-capri d’Anafric

Sota el lema “Innovació i Col·laboració”, Anafric ha organitzat la trobada anual del grup d’oví-capri de l’associació a l’Hotel Rey Don Jaume de Castelldefels (Barcelona) on han estat presents els principals empresaris del sector espanyol en un ambient d’intercanvi idees i oportunitats. El president d’Anafric/Ovicebo, José Friguls, ha estat l’encarregat de donar la benvinguda als presents amb un discurs de benvinguda carregat d’entusiasme i expectatives.

 

 

 

“És un honor per a mi donar la benvinguda una vegada més a aquest distingit grup d’empresaris, amb un compromís amb la nostra associació exemplar”, va expressar el president. La jornada va abordar temes crucials com el comerç, el sector oví i l’extensió de norma, la comunicació i la digitalització.

El programa va incloure presentacions d’alt nivell.Ruth García, directora comercial de Meat Attraction, va destacar els avantatges d?aquesta fira internacional per a les empreses càrnies espanyoles. Per la seva banda, Tomás Rodríguez, gerent d’Interovic, va presentar una proposta innovadora de renovació d’extensió de norma.

Digitalització, motor d’innovació

Juan Pascual, autor del llibre ‘Raons per ser Omnívoro’, va sorprendre amb arguments convincents a favor dels productes carnis. Finalment, Alfons Cornella, reconegut pensador en innovació empresarial, va inspirar els presents a adoptar la digitalització com a motor d’innovació.

L’esdeveniment, realitzat el 20 de juny, va culminar amb l’anunci de l’amfitrió Viñals Soler sobre la seu de la propera trobada, que serà València. A més, José Friguls va agrair als patrocinadors A AfrontaBlinker y Meat Attraction el seu suport invaluable en l’organització de l’esdeveniment.

“Gràcies a tots per participar i per fer d’aquesta trobada un èxit rotund”, va concloure el president, animant els presents a continuar gaudint d’un sopar posterior i aprofitar al màxim les oportunitats de networking.

 

PROGRAMA DE LA JORNADA

 

Col·laboradors