Formació per a l’obtenció del certificat de manipulador d’aliments, de la mà d’Afronta, col·laborador d’Anafric

Anafric i Afronta presenten una formació enfocada cap a la indústria càrnia, concretament per a l’obtenció del certificat de manipulador d’aliments, necessari per a totes aquelles persones que estan en contacte amb productes alimentaris. Aquest curs en línia està optimitzat perquè els alumnes tinguin formació efectiva dins l’entorn de les indústries càrnies, focalitzat en temes concrets d’aquest tipus d’activitat.

 

 

 

L’especialització d’Afronta ens permet que el participant identifiqui fàcilment, dins l’àmbit laboral actual o futur, les àrees que ha de parar atenció per contribuir a garantir aliments segurs.

“Hem fet un programa amè i efectiu, on l’alumne, no només s’instrueixi, sinó que a més conegui les característiques i necessitats d’indústria càrnia i, per tant, del producte que manipularà”. apunten des d’Afronta.

 

Les necessitats de la indústria càrnia

Aquesta formació ha estat elaborada en col·laboració amb Anafric, per garantir que les matèries que s’imparteixen, a més d’atendre les necessitats de la indústria càrnia, respongui al compliment de la normativa vigent en qüestió d’higiene i seguretat alimentària, a més de protegir davant auditories i inspeccions als seus associats.

La indústria càrnia necessita productes i serveis competitius, eficaços i adaptables, per això hem decidit que aquesta formació sigui igualment competitiva, optimitzant costos i temps, afegint un servei de tramitació gratuït de les bonificacions, de manera que no suposi esforç econòmic o de gestió per els associats d’Anafric. Eficaç ja que fàcilment es pot integrar en els processos de benvinguda d’empleats i adaptable, ja que podem condicionar part d’aquesta formació a la casuística i la imatge de cada empresa.

A l’acte de presentació del curs a la seu de Madrid d’Afronta, hi han participat José Friguls, president de l’Associació Nacional d’Empreses Càrniques, Anafric i Manuel Argudín, responsable de l’àrea d’indústria alimentària d’Afronta Consultoria i Formació.

Col·laboradors