FRIBIN obté la certificació BRC a Grau A per a la seva divisió d’elaborats

La certificació BRC (British Retail Consortium) és reconeguda internacionalment com un estàndard de referència per a la seguretat i qualitat dels aliments, i obtenir una qualificació de Grau A en aquest rigorós procés és un testimoni del compromís de FRIBIN amb els més alts estàndards a la indústria alimentària.

 

 

 

 

Segons ha destacat el director de la Divisió d’Elaborats, Mario Fumaz: “Aquesta distinció reflecteix el nostre compromís infrangible amb l’excel·lència en la seguretat i la qualitat dels aliments. Volem agrair sincerament a tot el nostre equip pel seu excel·lent treball i dedicació, així com a els nostres clients i consumidors pel seu continu suport i confiança en els nostres productes”.

FRIBIN va ser fundada el 1967, de caràcter familiar i líder en la producció de carn de la millor qualitat. Compte amb quatre divisions consolidades: vedella, porc, productes elaborats i productes halal, fonamentades en el compromís amb els proveïdors, el benestar animal, la sostenibilitat mediambiental i la qualitat i excel·lència en la nostra activitat diària.

FRIBIN forma part de la gran família Anafric.

 

Què significa la certificació BRC?

 

Col·laboradors