Interovic renova la junta directiva. José Friguls, tresorer de l’entitat

S’ha celebrat l’Assemblea General anual d’INTEROVIC on, a més de l’aprovació de comptes i memòria d’activitats, es va renovar la Junta Directiva per un període de quatre anys. Raúl Muñiz ha estat reelegit com a president de l’Organització Interprofessional de l’Oví i Caprino (INTEROVIC), després de quatre anys de mandat, per liderar l’organització juntament amb una junta directiva renovada.

La nova junta està composta per Esperanza Díaz com a vicepresidenta, Francisco Santolaria com a secretari de juntes i José Friguls, d’Anafric, com a tresorer. Cadascun d’aquests membres aportarà una experiència valuosa i una visió estratègica per complir els objectius d’INTEROVIC.

 

 

Nous reptes

Entre els principals desafiaments que afrontarà la junta directiva en el seu mandat fins al 2027, hi ha el foment del consum de la carn de llet, xai i cabrit a nivell nacional, així com la consolidació d’aquests productes com una opció sostenible i saludable per als consumidors.

A més, INTEROVIC continuarà treballant en l’obertura de nous mercats internacionals, com Singapur, Xina, Canadà, Estats Units, Tailàndia, Filipines o la República Dominicana i en la promoció d’aquests productes als mercats ja oberts, amb l’objectiu de consolidar la posició d’Espanya com a líder mundial en la qualitat i la versatilitat de la seva oferta.

La junta directiva compta amb un ampli coneixement del funcionament de la interprofessional i està compromesa amb el desenvolupament i la promoció de la carn de llet, xai i cabrit al mercat nacional i internacional. El lideratge i la visió estratègica seran fonamentals per a l’èxit d’INTEROVIC en els propers anys i del futur d’aquesta producció.

Col·laboradors