Interovic triomfa a Madrid Fusión amb unes propostes innovadores

INTEROVIC, la Interprofessional de la carn de xai, lletó i cabrit, ha participat un any més en què està considerat com el congrés de gastronomia més important a nivell nacional que, en la 22a edició, ha acostat aquesta carn carn i la seva versatilitat a els professionals del sector i ho ha fet amb apostes innovadores i una barra estil ‘omakase’ on les diferents receptes i activitats han captat tota l’atenció del públic i les autoritats presents en aquesta cita.

 

 

Aquest any, entre recepta i recepta, l’organització ha presentat la seva nova campanya ‘El Ritual Sostenible’, un títol carregat de missatge amb què INTEROVIC busca acostar al públic la carn de llet, xai i cabrit d’origen nacional perquè els acompanyi a el seu dia a dia, a cada celebració quotidiana.

 

Xai, lletó i cabrit protagonista a Madrid Fusión

La interprofessional va organitzar un complet programa de showcookings i demostracions que van atraure l’interès del públic i, en força ocasions, va generar llargues cues per poder tastar les receptes innovadores que es van anar elaborant. Així, cada matí, el congrés va arrencar amb la selecció espanyola de carnissers, capitanejat per Daniel Herrero, mestre carnisser al capdavant de Carnisseries Herrero a Fuenlabrada, i amb xai extremeny (Corderex), Cabrito de Extremadura i Ternasco de Aragón. Van especejar canals i van mostrar nous talls de l’anyell i usos diferents en elaboracions mentre ‘entrenaven’ per al Mundial de París que tindrà lloc el març del 2025.

 

 

 

 

Més informació:

 

 

ÚLTIMES NOTÍCIES

El Grup Vall Companys, un dels principals referents de la indústria agroalimentària espanyola, va tancar l’exercici 2024 amb una facturació global de 4.163 milions d’euros i es va posicionar com el primer grup empresarial del sector de l’alimentació a Espanya. Una part molt significativa d’aquesta activitat es concentra a Aragó, on la companyia va assolir una facturació de 904 milions d’euros, cosa que representa el 21,7% del total del grup. Aquesta aposta estratègica per la regió es tradueix en una sòlida implantació industrial, amb sis fàbriques i un centre logístic distribuïts a diferents localitats aragoneses. Presència industrial a Aragó La companyia compta amb una planta de pinsos i un escorxador de porcí a Ejea de los Caballeros, una fàbrica de farina a Tardienta, una incubadora avícola a Sástago, una planta de processament de subproductes a Mercazaragoza i un assecador i comercialitzadora de pernil a Calamocha. Aquesta xarxa de centres genera més de 2.360 llocs de treball directes a la comunitat. Inversió i eficiència productiva Durant el 2024, Grup Vall Companys va destinar més de 8,2 milions d’euros a noves inversions a Aragó, amb l’objectiu de modernitzar les instal·lacions, millorar l’eficiència energètica i incorporar tecnologies d’última generació. Destaca la inversió realitzada a Calamocha, on s’han instal·lat plaques solars i calderes de biomassa, i s’hi ha incorporat tecnologia d’altes pressions per garantir la competitivitat als mercats internacionals. També s’han executat millores importants a Ejea i Mercazaragoza, amb un fort component en autoconsum energètic. Aragó, eix de l’economia circular del Grup La comunitat aragonesa també s’ha convertit en el centre neuràlgic dels projectes d’economia circular del grup. Entre ells, el desenvolupament de Biovall Heparine Science en col·laboració amb Bioibèrica, per a la producció d’heparina a partir de mucosa porcina, i l’ampliació de VEOS Ibèrica, a Monzón, especialitzada en la transformació de sang porcina en ingredients proteics. Aquest darrer projecte preveu una inversió superior a 71 milions d’euros, amb la incorporació de línies de producció per a col·lagen i plasma destinats al consum humà. Talent, formació i projecció internacional L’aposta pel talent local i la formació contínua és un altre dels pilars del grup, que compta amb més de 200 convenis amb universitats i centres de formació professional, molts a Aragó. El 2024, Vall Companys va invertir més de 480.000 euros en formació interna, cosa que li ha valgut el reconeixement com a TOP Employer per cinquè any consecutiu. En paral·lel, el grup manté la seva projecció internacional a Amèrica Llatina, on des del 2017 ha desenvolupat aliances a països com Perú, Colòmbia, Mèxic, Uruguai i Brasil, fomentant la producció local i generant noves oportunitats professionals per al seu equip. Enviar comentarios Paneles laterales Historial Guardado Resultados de traducción disponibles
El Grup Vall Companys, un dels principals referents de la indústria agroalimentària espanyola, va tancar l’exercici 2024 amb una facturació […]
Veure més

Col·laboradors