INTEROVIC, la Interprofessional de la carn de xai, lletó i cabrit, ha participat un any més en què està considerat com el congrés de gastronomia més important a nivell nacional que, en la 22a edició, ha acostat aquesta carn carn i la seva versatilitat a els professionals del sector i ho ha fet amb apostes innovadores i una barra estil ‘omakase’ on les diferents receptes i activitats han captat tota l’atenció del públic i les autoritats presents en aquesta cita.
Aquest any, entre recepta i recepta, l’organització ha presentat la seva nova campanya ‘El Ritual Sostenible’, un títol carregat de missatge amb què INTEROVIC busca acostar al públic la carn de llet, xai i cabrit d’origen nacional perquè els acompanyi a el seu dia a dia, a cada celebració quotidiana.
Xai, lletó i cabrit protagonista a Madrid Fusión
La interprofessional va organitzar un complet programa de showcookings i demostracions que van atraure l’interès del públic i, en força ocasions, va generar llargues cues per poder tastar les receptes innovadores que es van anar elaborant. Així, cada matí, el congrés va arrencar amb la selecció espanyola de carnissers, capitanejat per Daniel Herrero, mestre carnisser al capdavant de Carnisseries Herrero a Fuenlabrada, i amb xai extremeny (Corderex), Cabrito de Extremadura i Ternasco de Aragón. Van especejar canals i van mostrar nous talls de l’anyell i usos diferents en elaboracions mentre ‘entrenaven’ per al Mundial de París que tindrà lloc el març del 2025.
Més informació:
- La Selección Española de Carniceros, mención especial del jurado en los Premios Sepor de Oro
- La selección española de carniceros busca nuevo integrante
- Cedecarne presenta la selección española de carniceros que participará en el mundial de 2025